GYŐZELEM „FŐ MŰSORIDŐBEN” – HOZTUK A KÖTELEZŐT!

 

Vasárnap este 19.00 órakor „fő műsoridőben” léptünk pályára a Híd-Unió csapata ellen, ahol egy 4-2-3-as új felállási formát próbáltunk ki. Ahhoz, hogy a tabellán elfoglalt helyezésünket és pontelőnyünket megtartsuk, az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, Dombó János edző is kifejezetten ezt kérte tőlünk. A kezdeti nyomás már az 5. percben góllá érett, egy kapusról kipattanó labdát Tóth Ágnes passzolt a hálóba. Leginkább a vendégek térfelén folyt a játék, akik a kapu elé tömörülve próbáltak nagyon lelkesen védekezni. A pálya talajával igencsak meggyűlt a gondunk, sok technikai hiba ötvözte játékunka. A folyamatos támadások eredményeként a 27. percben Szabó Nóra szerezte meg 2. gólunkat, majd „szentesi futsalosunk” Győző Tilla talált a hálóba 0-3-ra módosítva az eredményt.

 

 

 

A 2. félidőben mindkét cserénk pályára lépett, és sikerült továbbra is nyomás alatt tartani az ellenfél kapuját. A Híd-Unió is több támadásig jutott, de védőink rendre mindig szerelni tudtak, így újdonsült kapusunk Bocsárdi Eszter – ex-Vestás futsalosunk – a pénteki mérkőzés után, ma sem kapott gólt. Csapatunk 4. gólját a csereként pályára lépő Zsinor Anita, ötödik találatunkat ismét Győző Tilla szerezte meg, beállítva ezzel a végeredményt is.

 

Következő mérkőzésünk elmarad a Kalafa visszalépése miatt, majd április 15-én lépünk újra pályára a Kormányőr csapata ellen reggel 9.00 órakor szintén a Siketek pályáján. Ezt követően leugrunk Veszprémbe, és reményeink szerint kiszurkoljuk az Astra futsalcsapatának kupagyőzelmét.

 

 

Híd-Unió SE. – Astra HFC.: 0-5 (0-3)

Vezette: Bácsi Iván

 

Góllövők: Győző Tilla (2), Tóth Ágnes, Szabó Nóra, Zsinor Anita

 

 

ASTRA HFC: Bocsárdi – Barna, Borhi, Földvári, Bozsó – Tóth, Koch – Szabó N., Nagy, Győző.   Csere: Vojtkó, Zsinor.

 

Tóth Ágnes: Az ilyen mérkőzésre szokták mondani, hogy „hoztuk a kötelezőt” a lelkesen játszó hazai csapat ellen.

Vélemény, hozzászólás?