UDVARIATLAN VENDÉGEK VOLTUNK!

 

Kitűnő labdarúgó időben végre igazi stadionban játszhattunk a Budai II –ben  ahol a Femina nagyon udvariatlan vendégei voltunk.  Főpróbának sem volt rossz ez a mérkőzés, hiszen szerdán Magyar Kupameccset játszunk Balatonfüreden.

Az első pillanattól fogva átvettük a kezdeményezést  és mezőfölényünk  a 15. percben góllá érett. Történt ugyanis, hogy Fogl Kati kapott egy remek indítást amivel kapura törhetett . Azonban a labda megpattant egy fűcsomón és mindenkit becsapott, de Fogl eszmélt leghamarabb és visszajátszotta az érkező Szabó Boginak aki egy távoli emeléssel  a kapuba helyzete a zsugát.  Végre a szerencse is  újra mellénk állt, hisz az utóbbi időben mintha pikkelt volna ránk.  Ezután a játék képe nem sokat változott, voltak helyzetecskéink amik kimaradtak, a hazaiak viszont nem nagyon veszélyeztették a kapunkat.

Szünet után rátettünk egy lapáttal és  egy nagyszerű támadás végén Megyes Ági növelte előnyünket.

(0-2)

Innentől sokkal felszabadultabban kezdtünk el játszani és itt említenénk meg, hogy többen is ( végre ) jó játékkal rukkoltak elő a csapatban  és ez ellen nem volt ellenszerük a Rákospalotaiaknak.  Szerencsére Matu is megtalálta a góllövő cipőjét és két gólpassza után ő is betalált egy remek átemeléssel.

(0-3)

Dombó János néhány cserével frissített a vége felé, tehát nem álltunk le és remek játékkal  több gólhelyzetet is kidolgoztunk de sikerült mindet elpuskáznunk.  Így se rossz, örüljünk annak, hogy végre fordult a kocka és kijött a lépés… szerdán pedig megcélozzuk a holdat … és ha elhibáznánk…semmi baj… akkor is a csillagok közé érkezünk!

 

Jakab Zsolt

Fotóalbum

A mérkőzés jegyzőkönyve

Vélemény, hozzászólás?