MŰKÖDÖTT A SILVER-HENGER!


 

BLSZ- ben vitézkedő csapatunk a Heves gárdájával mérkőzött meg . Előzetesen nem számítottunk könnyed meccsre,  hiszen ősszel „csak” kétgólos sikert arattunk.  Az első félidőben kedvenceink óriási mezőnyfölényt harcoltak ki, de a leginkább a védekezéssel törődő vendégek sokáig állták a sarat.

Hiába dolgoztunk ki rengeteg helyzetet a befejezésekkel hadilábon álltunk és Dósa Fruzsina kapusnak sem lehetett gólt lőni. Ez az áldatlan állapot a 39. percig tartott ekkor Szabó Boglárka végre mattolni tudta ellenfelünk kitűnő hálóőrét . Sőt – ha egy üzlet beindul alapon – három perccel később  Jakab Kata megduplázta előnyünket,  így 2-0-s vezetéssel vonulhattunk pihenőre.

A szünetben Dombó mester még több összjátékot és pontosabb játékot kért silveresektől akik ezt jó diák módjára meg is fogadták. Az erejükkel teljesen elkészülő hevesiek talán már fejben is feladták a mérkőzést és ennek,  valamint  a tőlük megszokott ötletes, kreatív és mindent elsöprő lendületű támadójátékunknak köszönhetően  a második félidőt 10-0-ra nyertük,  így könnyen kiszámítható, hogy a lefújás pillanatában pontosan egy tucat gólnyi különbség volt a két csapat között statisztikailag.

A mérkőzés hőse az 5 gólig jutó Jakab Kata volt,  de rajta kívül valamennyi Silveres lány rászolgált az elismerésre.

 

Tóth Ágnes:  Újabb lépést tettünk céljaink elérése felé. A szimpatikus hevesiek ellen az első félidőben is jó néhány helyzetet dolgoztunk ki, ám ezeket ekkor még nem tudtunk kellő hatékonysággal kihasználni. A második félidőben már ezzel sem volt probléma. Örülök, hogy szép gólokkal tudtuk kiszolgálni az értünk szorítókat.

 

Juhász Lajos: Gratulálok az Astra megérdemelt sikeréhez. Mi még tanulási fázisban vagyunk, nagyon fiatal a csapatunk így kell még 1-2 év mire összeérünk. Ennek ellenére az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, több helyzetet is kidolgoztunk így sokáig nyílttá tudtuk tenni a mérkőzést. A második félidőben fejben néhányan feladták a mérkőzést és ekkor már kidomborodott az Astra nagyobb játéktudása.

 

Pári Emese (Hevesi Diákfoci Club): Nagyon örülök és megtiszteltetésnek érzem, hogy az Astra honlapja engem választott a mérkőzés legjobb Hevesi játékosának.  Sajnos cserejátékos nélkül érkeztünk,  így nem tudtunk cserélni ami a második félidőben vissza is ütött. Óriási volt az iram, amit az első félidőben sikerült is felvennünk de sajnos a folytatásban már nem volt elég erőnk. További sikereket kívánok a z Astra Silvernek.

 

Képek a galériában!

Simonyi András

Vélemény, hozzászólás?