ÓRIÁSI IZGALMAK A VÉGHAJRÁBAN!


 

 

Azt hiszem, most aztán tényleg nem túlzás azt mondani, a bajnokság egyik legjobb meccsét láthatták a kilátogatók Csepelen. Volt itt minden, ami a futballhoz kell. Jó pálya, jó idő, közönség és két játszani és nyerni akaró csapat. Sokan gondolták, hogy a házigazdák már nem fognak mindent bevetve küzdeni, hisz már biztos a bronzérem és az ezüst elérhetetlen, így csak az MTK-nak fontos az eredmény. De nem így történt!

 

Az vendégek rögtön az elején megmutatták, hogy ők bizony meg szeretnék nyerni a bajnokságot. Óriási lendülettel kezdtek és mire az Astra felébredt már 0-2 állt a képzeletbeli eredményjelző táblán.  17 perc alatt Vágó Fanny kétszer is mattolta a friss Kupagyőzteseket pedig éppen a jó a védekezés vezetett a csapat eddigi legnagyobb sikeréhez, na és az „ASTRA SZÍV”  így csupa nagybetűvel! Ez utóbbi aztán itt is megmutatta magát, mert nem adta fel a rossz kezdés ellenére a csepeli gárda és  előbb Fogl Kati majd Nagy Anett mutatta meg oroszlán körmeit és a szünetre már  egalizált is a rózsaszín gárda.

 

Szünet után kezdődött minden előröl és mindkét csapat győzelemre játszott. A játékvezetők nem tudtak felnőni a találkozó színvonalára, így aztán kissé paprikás volt a hangulat a pályán, de a keménység  szerencsére nem ment a sportszerűség rovására.  Óriási helyzetek sora alakult ki mindkét kapu előtt, a legnagyobbat azonban az Astra hibázta el, amikor Nagy Anett 18 méteres kapura lövését Szőcs Réka bravúrral kapufára ütötte és a kipattanót Fogl Kati 4 méterről az üres kapu mellé gurította.

 

Míg az egyik oldalon szerencsével megúszták, addig a másikon szerencsétlenül  megkapták a kegyelem döfést.  A 80. percben Zágor Detty csavart be egy szögletet amibe Megyes Ági  fejjel belecsúsztatott, így az védhetetlenül vágódott a kapuba.  Ezzel 2-3 ami a lefújásig már nem is változott.

 

Ahogy mondani szokták, így ki lehet kapni! Ezek után senki nem mondhatja majd, hogy az Astra nem tett meg mindent azért, hogy az idei bajnokság a pályán dőljön el. Gratulálunk mindkét csapatnak és  várjuk a szombathelyi összecsapást és reméljük, hogy idegenben is szépen búcsúzik  ettől az évadtól az Astra-Bíró-Kert FC, hogy aztán utolsó meccsükön hazai pályán fejezzék be a bajnokságot  június 9.-én.

 

jakabzsolt

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve

A mérkőzés képei

Vélemény, hozzászólás?