MEGVAN AZ IDEI HARMADIK ARANY!

 

BLSZ-es csapatunk nem a legjobb előjelekkel várhatta a III. Ker. TUE elleni bajnokit, miután különböző okok miatt több meghatározó játékosára (Tóth Ágnes, Fodor Tímea, Bozsó Renáta, Borhi Csilla, Kerekes Anikó) ezúttal nem számíthatott Dombó János vezetőedző.  Bocsárdi Eszter a bemelegítés során fájlalta csuklóját, de szerencsére Eszti ennek ellenére vállalni tudta a játékot.

A mérkőzésre nyugodtan rá lehet mondani, hogy élénk érdeklődés mellett került sor, ami nem is csoda hiszen győzelem esetén matematikailag is bebiztosíthatta bajnoki címét  az Astra Silver .  Ellenfelünk kispadján az igen szimpatikus Pintér Patrik ült, akiben a BLSZ – válogatott egyik edzőjét is tisztelhetjük. Nagyon reméljük, hogy a mérkőzés után bekerült néhány játékosunk is a noteszébe akik érdemesek lehetnek a szakvezető bizalmára.

Ez volt az a mérkőzés amelynek végén mindenki elégedett lehetett. A mieink azért mert Pintér Vió két góljával 2-0-ra megnyerve a derbit bajnok lett , a III. ker TUE pedig azért mert annak ellenére tisztességgel helytálltak, hogy a második félidő jelentős részét – cserejátékos híján -sérülés miatt kettős emberhátrányban voltak kénytelenek lejátszani. A szurkolóink pedig fiataljaink lelkes, odaadó játékának  örülhettek. A különbség lehetett volna sokkal nagyobb is ,hiszen nyomasztó volt a mezőnyfölényünk, de el kell ismerni Pintér Patrik – akit tisztelői a III. Ker Di Matteójának hívnak- nagyon jól megszervezte csapata védekezését, így sikerült elkerülniük a súlyosabb vereséget.

Csak gratulálni tudunk Tóth Ági csapatmenedzsernek és a játékosoknak, hiszen 27 forduló után is veretlen maradt a társaság. A hátralévő két bajnokin nem is lehet más a cél, mint a veretlenség megőrzése.

Szabó Boglárka: Nagyon örülök a bajnoki címnek,ami méltó megkoronázása idei szezonunknak. Nagyon jó ebben a csapatban játszani, mindig örömmel  jövök ide és remélem jövőre is sikerül megvédeni bajnoki címünket.

Pintér Patrik (III.ker TUE vezetőedzője):  Nagyon büszke vagyok a lányokra,hogy a sérülések után,emberhátrányban is odaadóan küzdve szoros mérkőzést értek el a bajnokság legjobb csapata ellen. Különösen a védekezéssel és a hozzáállással voltam megelégedve. Az Astrának gratulálok a győzelemhez és a bajnokság megnyeréséhez.

 

Simonyi András

Vélemény, hozzászólás?