FINOM VOLT AZ IDEI FUTSAL TORTA (VIDEÓVAL)


 

A bajnokság végén egymást érik az évadzárók, nincs ez másként az Astránál sem. Ráadásul játékosainknak duplán kijutott a jóból, hiszen a múlt heti Csepelen tartott után, ezúttal Kiskunfélegyházán volt jelenésük. Balla László alpolgármester és Szalai Gábor az Astra Kiskunfélegyházi Bulls menedzsere diszebéden látta vendégül a csapatot, ahol köszönetet mondtak a lányoknak és a szakmai stábnak a ragyogó eredményekért.

 

A végig remek hangulatú rendezvényen Balla László rövid beszédet intézett a megjelentekhez , melyben kiemelte,  hogy a város és személy szerint ő is nagyon megszerette a csapatot és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy hosszútávon biztosítva legyen az NB I-es működés feltétele.  Bár kánaánt nem , de biztos alapokon álló egyesületet vizionált a szimpatikus politikus, akinek minden szaván érződött, hogy szívügye női futsal csapatunk.  Ezt amúgy azzal is bizonyította az alpolgármester úr, hogy a beszéde után minden játékosnak, támogatónak és edzőnek ajándékokkal kedveskedett.

 

Dombó János pedig Balla Lászlónak és a csapat mellett álló támogatóknak és segítőknek a példás alázatát emelte ki, valamint a város pozitív hozzáállását köszönte meg felszólalásában.  Janó egyúttal ígéretet tett arra is, hogy a következő bajnoki idényben is a dobogóért fog küzdeni az Astra Kiskunfélegyházi Bulls.  Ezt követően került sor a finom ebédre, ahol mindenki annyit ehetett és ihatott ami belefért, majd tortavágás következett. Öröm volt látni, hogy ezt követően is együtt maradt a társaság. Politikus, játékos, támogató beszélgetett egymással a véget ért bajnoki idényről és a jövőről.  Arról a jövőről,  ami hisszük, hogy legalább olyan sikeres lesz mint az elmúlt év!

 

 

Simonyi András

 

Fotók a galériában


Vélemény, hozzászólás?