JÖVŐBE MUTATÓ UTAKON (VIDEÓVAL)

 

Mostanában többször is foglalkoztunk az Astra utánpótlással. Most is ezt tesszük „áttételesen” hisz ahol egyre több gyerek kezd futbalozni, ott óhatatlanul is szükség van a velük foglalkozó szakemberek képzésére is. Írásunkban bemutatjuk két fiatal játékosunkat, akik  edzősködésre adták a fejüket.

 

Büszkén mondhatjuk, hogy Molnár Judit személyében az Astra már azelőtt foglalkoztatott női edzőt, hogy az MLSZ ez irányú javaslata napvilágra látott volna. A játékosai álltal csak „Jucusnak” hívott edzőnőt már sokszor meginterjúvoltuk a csapatot érintő kérdések ügyében, azonban most mint magánembert szerettük volna közelebb hozni honlapunk hűséges olvasóihoz.

Nézd meg a Judittal készített riportot! 

 

 

Következő riportalanyunk Jakab Kata, aki 18 évesen boldogan élhetné a hozzá hasonló korú fiatalok életét, ő azonban már kilencévesen életre szóló hűséget fogadott a labdarúgásnak. Katának nem volt elég, hogy játékosként szolgálja ezt a gyönyörű sportágat, így Molnár Judit után ő a második játékosunk aki edzőként dolgozik a sportágunk felemelkedése érdekében.

 

Nézd meg a Katával készített riportott!

 


Vélemény, hozzászólás?