ASTRA „AD-HOC” GYŐZELEM!

 

Egy nagyon kellemes meghívásnak tett eleget az Astra hírtelenjében összeverbuvált ad-hoc csapata Szigetcsépen, ahol tököli „Csoki” barátnőnk 40. születésnapja alkalmából 5 csapatos kispályás tornát rendeztek. A családias hangulatú megnyitó után tortával és ajándékokkal köszöntötték az ünnepeltet.

A tornán a Győr, a budapesti Barka, a Tököl két csapata, illetve az Astra lépett pályára, a mérkőzések 2 x 12 percig tartottak, körmérkőzéses rendszerben feszültek egymásnak a csapatok. Az Astra kapujába önként beállva bemutatkozott a „mezőnyös” Szabó Boglárka, aki biztos kézzel, gólt sem kapva hozta le a mérkőzéseket. A rendezvény alatt végig remek zene szólt, a csapatok lelkesen küzdve, sportszerűen próbáltak egymás fölé kerekedni, de nem is igazából a győzelem volt a lényeg, mert ez a nap az ünneplésről és legfőképpen Szarkáné Pápai Éváról szólt igazán.

 

A torna első helyén végül – minden meccsét megnyerve – a Szabó Boglárka, Molnár Judit, Kerekes Anikó, Kakuszi Adrienn, Szabó Nóra, Tóth Ágnes alkotta Astra csapat végzett.

 

Még egyszer köszönjük a tökölieknek a meghívást, remek ráhangolás volt a Silver jövő heti bajnoki nyitányára.

 

 

Vélemény, hozzászólás?