HELYREBILLENT A SILVER IS…

 

Feledtetnünk illett a múlt heti vereségünket, így nagyot küzdöttünk a rekkenő hőségben lejátszott vasárnapi mérkőzésen a sokat fejlődött III. kerület csapata ellen. A tavaszi könnyed mérkőzés után most majdnem beletört a bicskánk a lelkesen, bátran játszó hazaiak elleni játékba. Mezőnyben talán egy kicsit többet birtokoltuk a labdát, mindkét oldalon gólhelyzetek sorozatát alakította ki mindkét együttes.

A vezetést Pintér Violetta Natália Henrietta révén a 21. percben sikerült megszereznünk, de a vendégek az 51. percben egyenlíteni tudtak Balogh Nikoletta révén. A döntő találatot Szabó Nórának egy szép fejessel sikerült megszereznie a 66. percben, jóvátéve az első félidőben kihagyott óriási ziccerét!

 

Kiegyenlített, jó iramú mérkőzésen talán ezzel az egy góllal jobbak voltunk, bár ha a hazaiak csatárai kihasználják helyzeteiket, fordított végeredmény is születhetett volna. Az Astra védelem jól működött és talán a rutin volt az, ami még mellettünk szólt a győzelemben.

 

A mérkőzésről a hazaiak honlapján itt olvashatunk:

http://tuenoi.gportal.hu/gindex.php?pg=31950622&nid=6262004

 

III. KER. TVE–ASTRA SILVER 1-2 (0-1)

2012. szeptember 9., Budapest, Kalap utca, vezette: Varga (Ritzl, Somkuti).

III. ker. TVE: Balla  – Horváth O., Blayer, Török, Boros  – Péter  (Rácz, 72.), Barna  – Kókai  (Czinki, 85.), Vidák , Bonafert  (Harsányi, 34.; Kriston, 80.) – Balogh N.

Astra HFC.: Bocsárdi – Barna, Komlós, Tóth, Péhl – Kármán, Helik, Pintér, Molnár – Juhász, Szabó    Cserék: Ujszászi, Kancsár, Erdélyi

 

Gólszerzők: Balogh Nikolett, ill. Pintér V., Szabó Nóra

 

Pintér Patrik (III.KER): Tudtuk, hogy az Astra jó játékerőt képvisel, de azt is, mi lehet az a taktika, ami eredményre vezethet ellene. Azt hiszem, annak köszönhetően, hogy játékosaim következetesen törekedtek az utasítások betartására, végig partiban tudtak lenni a tavalyi bajnokcsapattal, és ez nagy szó. Sőt kontrákból még nekünk voltak a nagyobb helyzeteink, ám a szerencse most nem mellénk állt. Pedig a játék képe alapján az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna. Jól jellemzi ezt az is, hogy a játékosok többségében ugyanúgy maradt hiányérzet a mérkőzés végén, mint bennem is. Szükségünk van az ilyen jó színvonalú mérkőzésekre!

Tóth Ágnes (Astra Silver): Értékes 3 pontot szereztünk a meglepően jól játszó hazaiak ellen, figyelemfelkeltő volt, hogy az ASI-t több góllal verték meg az első fordulóban. Jól látszik Pintér Patrik szakmai munkája, nem hiába nevezték ki a BLSZ. válogatott irányítására is. További sok sikert kívánok a III. kerületnek!

 

Tóth Ágnes

Vélemény, hozzászólás?