A KOTTA EL VAN VETVE! (videó)


 

Elgondolkodtak már azon kedves olvasók, hogy egy futballcsapat mennyire hasonlít egy nagyzenekarhoz? Vannak benne az alapot a ritmust biztosítók, a „zongoracipelők” a szólisták, sok-sok rész feladatot végző ember végül – egy karmester irányításával – egy kész egésszé kovácsolódik össze és létrejön a nagy mű! Van amikor szonátát vagy éppen fúgát vagy szimfóniát játszik a zenekar, de előfordul (néhány csapatnál), hogy himnuszt vagy egy indulót adnak elő és ezzel óriási közönségsikert aratnak. Természetesen ehhez képzett, tapasztalt zenészek kellenek akik emellett még alázatosak és tehetségüket alávetik a KARMESTER akaratának.

 

 

Gondolom, hogy a mai meccsre is megírta a mester a kottát, vezényelt is, de én úgy hallottam, hogy a zenekar nem volt még annyira egyben. Bár tudom, hogy többen nem tudtak próbákra járni az utóbbi időben, sőt vannak akik vidéken egy másik zenekarral gyakorolnak hét közben és vannak sérült muzsikusok is, de sok volt a fals hang, így nem lehetne elindulni az X-faktorban az biztos. Így, azt láttam, hogy Dombó karnagy (akinek a múlt héten még János atyaként kellett tevékenykednie) hamar rájött arra, hogy ma A KOTTA EL VAN VETVE!

 

 

Szerencsére az improvizálás nem áll sem tőle, sem 1-2 játékosától távol, ezért összejött két gól így is, a védekezés sikeréhez pedig az ellenfél is hozzájárult azzal, hogy nem nagyon volt veszélyes támadása. A játék inkább a mezőnyben folyt, ahol páran képzetlenségüket durvasággal akarták pótolni, szerencsére nem történt azonban komoly sérülés és ebben a bírók is szerepet játszottak, mivel próbálták elejét venni a durváskodás elfajulásának. Aki izgalmakra és szép játékra számított, annak csalódnia kellett, aki viszont a hazaiakra tette a voksát B. Nagy Zolinál a Góltippen, az örülhetett és elégedetten távozhatott Csepelről.

 

 

 

A magam részéről én miközben hazafelé hajtottam, betettem a kocsi cd-lejátszójába egy AC/DC lemezt, mert arra számítottam, hogy az Astra ma hasonló stílussal fog meglepni és percek múlva már el is felejtettem a meccset (sajnos) és üvöltve skandáltam, hogy: thunder óóóóóóóó…thunder….. egyszer hallgassák meg, nagyon jó zene!

 

jakabzsolt

Képek a galériában

A mérkőzés jegyzőkönyve

Vélemény, hozzászólás?