ÁTGÁZOLTUNK A MÓKUSOKON! (videóval)


 

Rögtön a második fordulóban félegyházi-házi rangadóval folytatódott  az Astra Kiskunfélegyházi Bulls NB1-es  menetelése.  Az Univerzum elleni remek bemutatkozás után, egy az első fordulóhoz képest „felforgatott” csapattal léptünk pályára. Természetesen ez nem ment a minőség rovására, sőt bemutatkozhatott az élvonalban   Zágor Detty,  aki azonnal  8 góllal terhelte meg  a házigazdák kapuját.

 

 

Rövid volt a padunk, így Godvár Kati korai kiállítása után, tulajdonképpen  négy emberrel játszottuk végig a találkozót. Szabó Nóri volt az egyszemélyes 2. sorunk, de ennek ellenére jól bírtuk a strapát.  Molnár Judit és Szekér Anita óriási mezőnymunkája mellett , Szabó Bogi és a már említett Zágor Bernadett színezgetett a pályán és mindkét kapusunk szóhoz jutott (az első félidőben Vincze Anikó  a másodikban Oláh Erika védett ) és többször is bizonyítaniuk kellett, nem véletlenül őrzik ők az Astra Bulls kapuját.  Az idő múlásával egyoldalúvá váló mérkőzés sportszerű keretek között zajlott és a „hazai” (??) publikum jól szórakozhatott a szebbnél szebb gólok láttán.  Ezt bátorkodtunk a kiállítás miatt megjegyezni, ami teljesen jogos volt, de nem durva szabálytalankodás előzte meg ( Katitól távol áll az ilyen ) hanem egy kapura törő játékos visszahúzásáról volt szó.

 

A mérkőzés a vártnál is nagyobb Astra fölényt hozott, tekintettel arra, hogy az ellenfelünknek is nélkülöznie kellett néhány új és meghatározó játékosát. Szinte mindegyik futsal csapat küzd ezzel a problémával, hisz soraikban rengeteg nagypályán is játszó hölgy található és ezen a mérkőzésen ez a Mókusokat  hozta hátrányos helyzetbe.  Ettől függetlenül le a kalappal előttük, minden tőlük telhetőt megtettek, de  a Bulls egyszerűen átgázolt rajtuk.

 

Reményeink szerint, a jövő hétre már minden sérültünk és betegünk rendbe jön és  teljes csapattal tudjuk majd fogadni a Berettyóújfalu gárdáját, akik tavaly nagy tiszteletet vívtak ki minden ellenfelüknél.  Nekünk is összeszedettnek kell majd lennünk ellenük, ha meg akarjuk őrizni veretlenségünket.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve

 

A mérkőzés gólösszefoglalója:

 

 

jakabzsolt

Vélemény, hozzászólás?