FOGYÓKÚRÁZIK AZ U17!


 

 

A mai világban a fiatal lányok között divat a fogyókúrázás, de sajnos mi nem erre szerettünk volna utalni a címválasztásnál. Az U17-es csapatunk más okokból fogyatkozik. Egyrészt „kiöregedtek” olyan játékosok, akik meghatározói voltak – talán az egész mezőnyben – ennek a korosztálynak, másrészt a feltörekvő ifjú nemzedék meg sérülések és egyéb ( pl: külföldre költözés )  okokból is fogyatkozott mostanában.  De mondjuk a jó hírt is, sok ügyes lány csatlakozott a kerethez és került fel U15-ből,  akikből sok munkával lehet ismét ütőképes csapatot létrehozni. Molnár Jucusnak fel van adva a lecke!

 

Hogy a mérkőzésről is essen szó el kell mondjuk, hogy megérdemelten nyert az MTK, ahol évek óta szisztematikus és jó munka folyik az utánpótlás képzésben.  Jelenleg a Ferencvároson kívül nem nagyon van ellenfelük az U17 pontvadászatban, ami nem jelentette azt, hogy feltartott kézzel mentünk ki a „zöld gyepre”, az nem lenne ASTRÁS! Nem tévedek nagyot, ha azt gondolom, a küzdeni tudás bármelyik csapatunknak nagy erőssége. Nincs ez másképpen itt sem.  Természetesen ez a csapat még az út elején jár és továbbra is azon dolgozik, hogy ugyan úgy mint a „nagyok”  megkerülhetetlen tényezőkké váljanak a bajnokságban.

 

A mérkőzésen sérülést szenvedett Kancsár Evelinnek innen kívánunk jobbulást!

 

A mérkőzés jegyzőkönyve

 

Molnár Judit:  A számszerű eredménynél sokkal fontosabbnak tartom Evelin mielőbbi felépülését. Sokat kell még dolgoznunk. Gratulálok az MTK-nak a győzelemhez!

Vélemény, hozzászólás?