CSEPELI GYŐZELEM ANGYALFÖLDÖN

Napra pontosan 5 hónapja játszotta utolsó mérkőzését egymás ellen a két csapat, akkor is nyertünk, és akkor is jó iramú mérkőzést játszottunk. Az Inter 04. csapatában láthattunk több játékost, akik az ASI-tól a nyár folyamán eligazoltak – talán ezáltal gyengültek is -, ennek ellenére tudtuk, hogy ismét szoros mérkőzés és parázs hangulatú összecsapás elé nézünk.

 

Az első félidő elején inkább az Astra támadott, a középpályán jobban meg tudtuk tartani a labdát, több helyeztünk is adódott, de ezeket sehogy sem tudtuk gólra váltani. Az ASI támadásai is veszélyesek voltak, de előnyt ők sem tudtak szerezni, a védelem jól zárt, vagy a jó formában védő Rapcsák Dia hárított. A gólcsendet a 34. percben sikerült megtörnünk, egy jobb oldali beadás után Juhász Zsuzsa perdítette a labdát a hálóba, így végre megszereztük a vezetést.

 

Eszünk ágában sem volt ráülni az eredményre, támadtunk tovább, sok volt még hátra, de ennek ellenére egy bal oldali elfutás után a hazaiak egyenlíteni tudtak a 72. percben, Kiss Tímea gurította el a labdát elvetődő kapusunk mellett (1-1). Na, gondoltuk nehogy már döntetlen legyen a vége, mentünk előre, – ahogy az az Astrában megszokott – és egy szöglet után szinte a gólvonalról Juhász Zsuzsának sikerült újabb vezető gólt szereznie (1-2).

 

Már csak pár perc volt hátra a 2. félidőből, de még mindig tartogatott fordulatot a mérkőzés és hogy ne legyen a vége számunkra „heppiend”, arról egy ellenünk megítélt 11-es „gondoskodott”, a tizenhatoson belül arcát védő Péhl Kata ellen a játékvezető kezezés miatt gondolkodás nélkül befújta a büntetőt, mely megnyitotta az utat az ASI egyenlítése felé.

 

A labda mögé az a Gulyás Tímea állt, aki – bár kiváló játékos – az egész mérkőzés folyamán küzdött az idegeivel, folyamatosan szidta és minősítette a játékvezető ténykedését, nem csoda hát, hogy jócskán a kapu fölé rúgta labdát, így elejtette csapatát az egy ponttól is.

 

Így számunkra a mérkőzés mégis csak jól zárult, mert ahogy a mondás is tartja: minden jó, ha jó a végeJ.

 

 

ASI-Vízművek – ASTRA SILVER    1-2 (0-1)

 

Góllövők: Kiss Tímea, ill. Juhász Zsuzsanna (2)

 

Kiss Lászlóné ASI-Vízművek: Változatos, küzdelmes játék után a technikásabb focit játszó csapat győzött. Ismét furcsa gólokat kaptunk, mi pedig nem tudtuk az utolsó percben értékesíteni a büntetőt a döntetlenhez. A kezezés utáni színes lapok viszont a zsebben maradtak!

Gratulálok a nyertesnek, csapatomnak pedig a töretlen hozzáálláshoz!

 

Tóth Ágnes ASTRA HFC.: A lefújás után az jutott az eszembe, ha edző lennék azt mondanám, ezért érdemes csinálni…

Néhány alapemberünket nélkülözve kellett ugyan felállnunk, de a hiányzókat kiválóan pótolták azok, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, remekül megoldották a feladatukat. Valószínű, hogy nem vagyunk olyan ügyesek, mint a felsőbb osztályokban játszók, de küzdeni tudásból bárkivel felvesszük a versenyt, ezért gratulálok minden csapattársamnak! Nagyot harcolt az ASI is, edzőjüknek Kiss Lászlónénak – aki egyben örök példaképem is – és csapatának további sok sikert kívánok!

 

Vélemény, hozzászólás?