ZÁGOR VEZÉRLETÉVEL LEGYŐZTÜK A BERETTYÓT!(videóval)

 

Az Astra Kiskunfélegyházi Bullsnak Sikerült megnyernie a harmadik mérkőzését is az első osztályú női futsal pontvadászatban, ami mindenképpen jó hír, és azok álláspontját igazolja akik úgy gondolták, hogy az Astra Bulls meghatározó csapata lehet a női élvonalnak. A vendégcsapatot megelőzte a jó híre, hisz mindenhol olvasható volt, hogy az egyik legjobb futsalt játszó team a bajnokságban.

 

A hír igaz volt, a figurák és a játékelemek már megvoltak, látszott, hogy sokat gyakorolnak, edzenek és ha ezt a közeljövőben gyorsabban és határozottabban is be tudják mutatni, akkor sikerre vannak ítélve. Jelenleg azonban, a kétségtelenül inkább improvizáló és ösztönből játszó hazai csapat nem engedte kibontakozni vendégeit és az első pillanattól az ellenfelére kényszerítette akaratát. Tehette ezt azért, mert játékosai gyorsabbak, erőszakosabbak és határozottabbak voltak a mérkőzésen, így pillanatokra sem volt kétséges a találkozó végkimenetele. Már az első támadásból gól született és ez meg is határozta a mérkőzés képét. Az Astra támadott, az MVFC Berettyó pedig védekezett. Nagyon jó dolog, hogy a rózsaszínek olyan játékosállománnyal rendelkeznek, hogy adott esetben minden megingás nélkül tudják pótolni az éppen hiányzókat, ( köztudottan ez is volt Dombó János terve, hogy minél több jó képességű játékossal töltse fel a keretét ) és mindig akad, aki a többieknél jobb napot fog ki és klasszis teljesítménnyel rukkol elő, esetünkben most Zágor Dettyt emelnénk ki, aki az utóbbi két meccsen bombaformában játszott.  Bár hozzátennénk, mint ahogy az összefoglaló első képkockáin látható, a kezdő rúgást elvégző Dr. Garai István Levente ( országgyűlési képviselő ) és Dr. Balla László  ( alpolgármester )is nagyon jól passzolgattak, azaz városvezetési  szinten is pengés játékosok vannak Kiskunfélegyházán.

 

Az első félidőben már 4-0 volt az állás és ehhez a másodikban még egyet sikerült hozzátenni, bár sok lehetőség volt, de kimaradtak, így megállapíthattuk, van hova fejlődniük a hazaiaknak a helyzetkihasználás területén. Három mérkőzés után, így is veretlenül az élen állnak és most a következő hétvégén pihenőt kapnak a lányok, mivel erőnyerők a kupafordulóban, de október 13.-án Miskolcra utaznak, ahol egyik legnagyobb riválisuk otthonában kell bizonyítaniuk, hogy komolyan gondolják a rájátszásba való bekerülést.

 

 

Fotók a galériában

A mérkőzés jegyzőkönyve

Vélemény, hozzászólás?