NÉGY GÓLLAL NYUGTATTUK A KEDÉLYEKET

Sikerrel vettük a bajnokság 6. fordulóját, így továbbra is egy vereség mellett 5 győzelemmel az eddig 100 %-os Monor mögött a tabella 2. helyét foglaljuk el. A vártnál könnyebben sikerült nyernünk az RKSK ellen, akikkel mindig finoman szólva is „feszült hangulatú” meccset játszunk. Most sem volt ez másként…

A Silverben végre-valahára csatasorba állt Bozsó Reni, illetve két új játékos is bemutatkozott – Kiskunfélegyházáról erősítettünk Bali Cintiával és Váraljai Viviennel – ráadásul utóbbi leányzó nemcsak lendületet adott a támadó sornak, hanem fontos gólt is szerzett. A mérkőzés folyamán többnyire mezőnyfölényben játszottunk, vezető találatunkat Péhl Kata szerezte, léc alá tartó távoli lövését az egyébként jól védő vendég kapus nem tudta hárítani. A vezető találatot követően egy kiugrás után a fiatal Váraljai Viviennek sikerült két gólosra növelni előnyünket, amire a vendégek egy találattal tudtak válaszolni, így 2-1-es állással fordultak a csapatok.

 

A második játékrészben tovább tartott az Astra fölény, a kirúgásokat sorra szereztük meg, többet birtokoltuk a labdát, míg az RKSK taktikája leginkább arra épült, hogy a csapat legjobbjának tartott Garamvölgyi Kittit kiugrassák, de ez nem nagyon sikerült nekik. Ellenben egy gyönyörű szabadrúgás… amit  Kerekes Ancsa végzett el, a labda ismét a léc alatt csapódott a hálóba. Negyedik találatunkat a csereként pályára lépő Erdélyi Dóra szerezte, így újabb találatával alakult ki a végeredmény.

 

Astra Silver – RKSK 4-1 (2-1)

 

Csapatunk gólszerzői: Péhl, Váraljai, Bilicsné, Erdélyi.

 

 

Gumolka Róbert: Gratulálok az Astrának a győzelemhez, egy izgalmas mérkőzésen a több helyzetét kihasználó csapat győzött, bár egy kicsit túlzottnak érzem az eredményt. Úgy érzem, a mai nap több keresnivalónk lett volna.

 

Tóth Ágnes: A legnagyobb öröm számunkra, hogy visszatért sérüléséből Bozsó Reni, akin egyáltalán nem látszott meg a hosszabb, kényszerű kihagyás. Meghajtottuk a meccset ahogy kell, szerintem kétség sem fért a győzelmünkhöz. 

 

 

Tóth Ágnes

Vélemény, hozzászólás?