JÓL SIKERÜLT A 7- VÉGE!

 

Remekül vettük az akadályokat az elmúlt hétvégén,  mivel  három csapatunk is győztesen hagyta el a küzdőteret.  Előbb a Silver lőtt hetet aktuális ellenfelének  az  Inter 04– nek  ( a mérkőzés érdekessége, hogy immár másodszor fordul elő az Astra életében, hogy kapust szerepeltet a mezőnyjátékosok között, most éppen Kiss Niki hálálta meg két góllal a bizalmat ), majd az U17-es meccsen  sikerült négy góllal megterhelnünk a BNLC-CSEPEL  kapuját  ( a mérkőzésen az ellenfelünk nem teljes létszámmal állt ki ).

Az Astra Silver – Inter 04 jegyzőkönyve itt. Kattints!

Az Astra U17 – BNLC-CSEPEL U17 jegyzőkönyve itt. Kattints!

 

Vasárnap koradélutánra maradt a Nagypáli elleni mérkőzés, amin szintén hetet rúgtunk a vendégeknek, így elmondhatjuk, jól sikerült a 7-vége! Már az első percben  megszereztük a vezetést  Fogl Kati jóvoltából , majd Godvár Kati duplája következett. A 14.- percben aztán ismét Fogl foglalta keretbe az első negyedóra történéseit.  Sok hibával de lendületesen játszottunk és ellenfelünk, nem bírta a versenyfutást, így a későbbiek során  még Megyes Ágnes és Pincze Gabriella is feliratkozott a góllövők közé, és Matu megrúgta a harmadikat is, reméljük maradt még a tarsolyában a következő mérkőzésre. ( Femina )  A vendégek nehezen tudtak helyzetekig eljutni , vagy ha éppen sikerült is, azokat nem tudták kihasználni.  Egyik esetben pedig a  „csendes és/vagy mosolygós gyilkos”- nak is becézett Jakab Kata akadályozta meg Gáspár Krisztinát a kapura törésben… szerencsénk volt, hogy csak a sárga lap villant!

 

 

 

A mérkőzés képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk,  és mindenképpen jó jel, hogy az utóbbi öt mérkőzésen – a mezőnyben egyedüli csapatként  –  nem kaptunk gólt, ellenben huszonhármat lőttünk.  Az elmaradt  futsal mérkőzésünket csütörtökön pótoljuk az Elte ellen.

 

Az Astra – Nagypáli mérkőzés jegyzőkönyve itt. Kattints!

Az Astra -Nagypáli képei a galériában. Kattints!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?