SZABÓ NÓRI GÓLLAL TÖRTE MEG A CSENDET…

 

 

Mielőtt elolvasnák Tóth Ági lebilincselő beszámolóját az idei utolsó Astra Silver mérkőzésről, engedjék meg, hogy két észrevételt „tegyek”! Az első, hogy nem is olyan régen, Fogl Kati volt aki az NB1 talán leggyorsabb gólszerzőjévé vált, mivel már a 20.mp-ben betalált a Nagypáli ellen. Most, hasonlóan az előbbihez Szabó Nórinak sikerült már a 30.mp-ben „MEGTÖRNIE A CSENDET” egy góllal. Igen, nem véletlenül írtam így, hisz azt hiszem egyre több ember tudja meg, és egyre több ember érti meg, mekkora teljesítmény ez, egy hallássérült játékostól! Nem csak felveszi a versenyt, hanem mint látjuk, ki is tud emelkedni társai közül, ( most éppen négy góljával ) köszönhetően a rengeteg munkának, amit hétről – hétre ( évről – évre ) elvégez. A nem olyan régen a népszerű Kötényblogon  ( a cikkért kattints IDE ) is emlegetett játékosunknak ezúton szeretnénk gratulálni, egy régebben készült filmünk „felmelegítésével”. Gratulálunk Nóri!

 

 

 

 

Vasárnap léptünk pályára az utolsó őszi bajnoki mérkőzésünkön és a várakozással ellentétben egy meglepően könnyű mérkőzést játszottunk az ASI csapata ellen. Már a kezdőrúgás után a 30. mp-ben megszereztük a vezetést, az angyalföldi védelem könnyelműségét kihasználva Szabó Nóri szerzett villámgyors gólt. Ekkor még úgy gondoltuk, hogy a vendégek ettől felébrednek, de az ezt követő sorban szerzett góljaink sem rázták fel a kék mezes társaságot. Folyamatosan nyomás alatt tartottuk a vendégek kapuját, sorra szereztük a gólokat, Nóra és Mészáros Edina még egyszer, a mindössze 15 éves Kancsár Evelin 3 x talált a hálóba, így a félidőt 6-0-s eredménnyel zártuk.

A második félidőben sem történt változás, az Astra folyamatosan támadott, az ASI nem focizott, szereztünk még 3 gólt és mindenki várta a játékvezető mérkőzést lefújó sípszavát.

Összességében egy meglepően sima mérkőzést játszottunk, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést a lélekben már talán téli szüneten lévő angyalföldiekkel szemben.

 

 

Astra – Angyalföldi ASI     9-0 (6-0)

Gólszerzők: Szabó Nóra (4), Kancsár Evelin (4), Mészáros Edina

 

 

Kiss Lászlóné: Egy jó kis meccsre számítottam, szoros eredményre, amilyeneket eddig játszottunk. A tíz perc alatt kapott három gól megadta az alaphangot, sőt csődöt mondott védelmünk ezt a teljesítményt csak fokozni tudta a meccs végéig. Az a pár játékos, aki szerette volna a sikert kevésnek bizonyult a Tóth Ági által nagyszerűen dirigált Astra nyugodt, kombinatív játékához. Gratulálok nekik, én pedig mélységesen csalódott vagyok!

 

 

Tóth Ágnes: Gratulálok magunknak, mindenki jól és legfőképpen lelkesen játszott egytől-egyig. Végre sikerült az edzéseken sokat gyakorolt játékunkat megvalósítani, ellenállásba sem nagyon ütköztünk, örülök az elért nagyarányú győzelemnek.

 

Vélemény, hozzászólás?