GYŐZTÜNK…

 

A női futsal NB-I kilencedik fordulójában találkozott újra a két helyi érdekeltségű futsal csapat. A Mókusok szervezett védekezéssel igyekeztek megakadályozni a listavezető játékát és elmondható, hogy ezt megfelelően megoldották, hiszen az ASTRA-BULLS első gólját a 14. percben szerencsés körülményeknek köszönhetően szerezte. AZ Astra  nagyon sok labdát szerzett, de a támadásaikban nem volt igazi veszély, vagy a Mókusok kapusa Kovács Klaudia hárította a vészhelyzeteket.

 

Szünet után egy kicsit szervezettebb lett a listavezető játéka, mivel többet birtokolták a labdát, és igyekeztek gólveszélyt kialakítani. Ebben az időszakban néhány szép gólt láthatott a közönség, többek között gólt szerzett a futsal válogatott kapusa Vincze Anikó is, akit edzője a mai mérkőzésre mezőnyjátékosként szerepeltetett. A Mókusok a védekezésük mellett kezdeményeztek néhány veszélyes ellentámadást, de helyzeteiket nem tudták gólra váltani.

Összességében elmondható, hogy a mai mérkőzésen látható volt, hogy a csapatok már várják a téli szünetet. Az Astra BULLS a helyzeteinek értékesítésével és a második félidei jobb játékának köszönhetően begyűjtötte a három bajnoki pontot, a mai napon a kapott gólok ellenére lelkes játékot nyújtó Mókusok ellen.

 

 

ASTRA Kiskunfélegyházi BULLS – Kiskunfélegyházi Mókusok 5 – 0 (l – 0)

Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna 2012. december 2. l5:30.

Játékvezetők: Richter Miklós, Geleta Mihály, Szűcs István

ASTRA-BULLS: Oláh Erika – Megyes Ágnes, Benkő Mónika, Szekér Anita, Szabó Boglárka.

Cserék: Szabó Nóra, Vincze Anikó. Vezetőedző: Dombó János

Kiskunf. Mókusok: Kovács Klaudia – Bezsenyi Anita, Rátkai Orsolya, Zimányi-Kovács Anikó, Zsadányi Szilvia.

Cserék: Bezsenyi Zsuzsanna, Bagdi Csilla, Suhajda Eszter, Fekete Tímea.

Edző: Bagdi Csilla

Gólszerzők: Szekér Anita (2), Benkő Mónika, Vincze Anikó, Szabó Boglárka.

Jók: Szekér Anita, Benkő Mónika, Vincze Anikó illetve Kovács Klaudia, Bezsenyi Anita.

 

Bagdi Csilla (Mókusok): Jó védekezést nyújtva sikerült „szoros” mérkőzést játszanunk a listavezető ellen. A második félidei bátrabb támadójáték eredményezett néhány helyzetet, amit pontatlanságunk miatt nem sikerült gólra váltani. Gratulálok a csapatnak, hajrá Mókusok.

 

Dombó János (Astra-Bulls): A mai mérkőzésnek mindösszesen két pozitívuma akadt:

Győztünk, és kapusunk Vincze Anikó gólt ért el.

 

 

Varga Ferenc 

 

 

Vélemény, hozzászólás?