GYŐZELEMMEL ZÁRTUK AZ ÉVET!

 

Győzelemmel zárta az évet az ASTRA-BULLS!

A női futsal NB-I-es bajnokság tizedik fordulójában a futsal egyik fellegvárába utazott az Astra-Bulls csapata. A listavezető a mérkőzés kezdetén azonnal átvette a játék irányítását. Már a második percben Zágor Bernadett kitűnő átadását Szabó Boglárka értékesítette. 0-1. A vendégcsapat kombinatív játékban többet nyújtott és sorozatban szerezték góljaikat a védekezésre kényszerített hazaiak ellen. A negyedik és a tizennegyedik perc között a Szekér Anita – Zágor Bernadett – Szabó Boglárka trió megállíthatatlan volt. Zágor Detty egyéni akcióból, Szabó Boglárka kidolgozott akciók végén kétszer, míg Pincze Gabriella távoli átlövésből szerzett gólt. A tizennegyedik perc végén már öt góllal vezetett a vendégcsapat. Az első félidő végén Pincze Gabriella szerzett labdát a félpályánál, kilépett és megszerezte önmaga második, csapata hatodik találatát.

 

A második félidőben a Berettyóújfalu játéka szervezettebb lett. A vendégek biztos vezetésük tudatában sokat járatták a labdát, sok helyzetet kidolgoztak. Hosszú gólszünet után a 24. percben Szabó Boglárka pontos íveléséből Szekér Anita szerzett szépségdíjas gólt. A hazaiak is vezettek veszélyes támadásokat és a 29. percben szépítettek az eredményen Heidt Edina révén.

A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a hosszú fárasztó utazást követően a listavezető minden játékosa nagy ambícióval és igazi csapatként játszott a lelkes hazaiak ellen, és szép karácsonyi ajándékkal lepték meg győzelmükkel a futsal rajongóit.

 

 

MVFC Berettyóújfalu – ASTRA Kiskunfélegyházi BULLS 1 – 7 (0 – 6)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok 2012. dec. 22.

Játékvezetők: Szűcs László, Kövér Tamás, Kovács Ádám

MVFC Berettyóújfalu: Deczki Vanda – Oláh Anikó, Farkas Éva, Heidt Edina, Tóth Angelika

Cserék: Pozsgai Melinda, Sallai Anita, Roza Viktória, Putnóczki Petra, Kóti Lilla. Vezetőedző: Elek Gergő

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Szabó Boglárka, Zágor Bernadett, Megyes Ágnes, Szekér Anita

Cserék: Szabó Nóra, Pincze Gabriella, Oláh Erika. Vezetőedző: Dombó János

Gólszerzők: Heidt Edina illetve Szabó Boglárka (3), Pincze Gabriella (2), Zágor Bernadett, Szekér Anita.

Sárga lap: Farkas Éva.

 

 

Füredi Andrea (MVFC): Az ország legjobb csapatát láttuk vendégül. Túl kedves vendéglátók voltunk, főleg az első félidőben. Bebizonyította a vendégcsapat, hogy a legjobb egyéni képességű játékosállománnyal rendelkezik.

 

 

Dombó János (Astra-Bulls): Parádés játékot produkálva az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést.     

 

Varga Ferenc

 

 

Vélemény, hozzászólás?