ÚJ TÁMOGATÓ AZ ASTRÁNÁL!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HIVATALOS LABDÁNK A SELECT!

 

 

Jól indult a 2013-as év az Astra HFC életében.  A héten együttműködési szerződést írt alá a klub,  és az LV INTERNATIONAL  Kft. –  a SELECT labdák hazai forgalmazója, így egyesületünk belépett a kizárólag SELECT labdákkal játszó (és edző!) csapatok népes táborába. A megállapodás magába foglalja  a nagypályás , és  futsal csapatunkat is, így például futsalban  olyan „márkás” csapatok közé léphettünk ezzel, mint az ETO Futsal, a Mezei  VILL, vagy az Aramis.

 

 

 

Játékosaink az első újévi futsal edzésen,  már tesztelték is a labdákat, és mindenki nagyon elégedett volt a – SELECT Futsal Super – kiváló minőségű  mérkőzéslabdákkal.

 

 

 

 

Nagy Anett  ( 70 x Magyar válogatott labdarúgó+ futsal válogatott )  :   A labda nagyon visszafogottan pattan, ezért könnyen kontrollálható, remekül irányítható. Évek óta játszom Select labdával és nagyon kíváncsi vagyok  a futballlabdájukra is, szívesen kipróbálnám!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zágor Detty  (többszörös  nagypályás és futsal válogatott, a góllövő lista vezetője ):  Remek labda,  „spiccel” kifejezetten élvezet megrúgni.  Remélem, hogy  a most következő bajnoki rangadón, a Miskolc ellen  „fel tudom avatni”  majd az új labdával ellenfelünk kapuját!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amit legújabb partnerünkről tudni kell:

Az LV International Kft. 2006-ban kezdte meg működését.  A cég  minőségi sportfelszerelések forgalmazásával foglalkozik. Működésük alapfilozófiája, hogy a csapatok igényeit maximálisan ki tudják elégíteni mind a felszerelések, minőség, árak és kiszolgálás terén. Csúcsminőségű termékeiknek és csapatokra szabott kedvező árajánlataiknak köszönhetően mára több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, futsal, floorball és vizilabda csapattal állnak együttműködési kapcsolatban.  A piac igényeit folyamatosan szemmel tartva bővítik kínálatukat a tökéletes kiszolgálás érdekében.

Fő támogatói a Győri Audi ETO KC, PICK Szeged, MKB Veszprém, Ferencváros női kézilabda és ETO Futsal csapatának és  többek között a PMFC, a ZTE, a Lombard Pápa labdarúgó csapatainak.  Jelenleg 8 világszínvonalú márkát képviselnek  Magyarországon: SELECT, ERIMA, ASICS, MONTA, SALMING, X3M, UNIHOC és ZONE.

Vélemény, hozzászólás?