RANGADÓT NYERTÜNK!

 

 

Rangadót nyert az ASTRA – BULLS

A női futsal NB-I-es bajnokság 11. fordulójában a bajnoki táblázat első és második helyezett csapatai találkoztak Kiskunfélegyházán a Kész Aréna Sportcsarnokban. A két csapat a mérkőzés kezdetén felvállalta a bátor támadójátékot. Felváltva vezették fergeteges támadásaikat, az első találat a 3. percben esett, amikor Zágor Bernadett kapott pontos átadást és kilőtte a vendégek  kapujának bal felső sarkát. 1- 0. A miskolciak előtt is voltak lehetőségek, de a befejezéseknél pontatlanok voltak, vagy Vincze Anikó védett magabiztosan. Hazai formás támadások után Benkő Mónikát választották el szabálytalanul a büntető területen belül a 10. percben. A megítélt büntetőt Godvár Katalin biztosan értékesítette. 2-0

 

 

Szünet után változtattak a vendégek is játékukon, és egy formás támadás végén szépítettek  Váradi Cintia révén .2-1.  Az Astra-Bulls játékában több tudatos elem volt felfedezhető, az egyik ilyen végén Godvár pontos átadását Szekér Anita váltotta gólra. 3-1. A miskolciak futottak az eredmény után és egy ígéretes akciót követően válaszoltak a 29. percben ismét Váradi Cintia révén. 3-2. Azonnal jött a hazai csapat válasza, ugyanis a 30. percben az Astra Bulls színekben először játszó Dombai Nagy Anett szerzett fontos gólt. 4-2. Ismét miskolci gól következett a 32. percben, Újvári Krisztina kozmetikázott az eredményen. 4-3. A rangadó a 33. percben eldőlt, ugyanis ügyes labdajáratást követően Szekér Anita megszerezte önmaga második, csapata ötödik találatát. 5-3 A mai mérkőzésen minkét csapat küzdelemből jelesre vizsgázott. Az Astra-Bulls végig uralta a játékot, kisebb hibák ellenére magabiztosan gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

 

 

ASTRA Kiskunfélegyházi Bulls – DVTK Miskolci Vénusz 5 – 3 (2 – 0)

Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna Sportcsarnok 2013. január 6.  15 : 30

Játékvezetők: Zimonyi Péter, Temesi Tibor, Temleitner Krisztián.

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Szabó Boglárka, Zágor Bernadett, Megyes Ágnes, Szekér Anita.

Cserék: Oláh Erika, Pincze Gabriella, Szabó Nóra, Molnár Judit, Benkő Mónika, Dombai Nagy Anett, Godvár Katalin. Vezetőedző: Dombó János

DVTK Miskolc: Papp Gyöngyvér – Ivanics Anita, Váradi Cintia, Bernáth Csilla, Újvári Krisztina.

Cserék: Kovács Alíz, Miliczki Noémi, Szőke Zsuzsanna, Teodoru Bianka, Boros Kinga.

Vezetőedző: Sárréti Géza

Gólszerzők: Szekér Anita (2), Zágor Bernadett, Godvár Katalin, Dombai Nagy Anett illetve Váradi Cintia (2), Újvári Krisztina.

 

 

Sárréti Géza (Miskolc): Változások voltak a csapatnál, két játékosunk eligazolt. Záros határidőn belül pótoljuk őket és visszatérünk a saját játékunkra. Gratulálok az Astrának.

 

 

Dombó János (Astra-Bulls): Igazi rangadó volt a mai mérkőzés, ahol  hosszú téli szünet és ünnepek után kellett játszanunk. Keveset edzettünk és voltak gyenge pillanataink is, de ennek ellenére jól teljesítettünk és végig kézben tartottuk a mérkőzést.

 

 

Varga Ferenc

 

Vélemény, hozzászólás?