PÁLYÁRA LÉPETT A „GUINESS REKORDER”

 

 

Március idusán fagyoskodtunk jó sokan a Kövér Lajos utcai műfű mellett, és vártuk, hogy végre elinduljon a női NB1.  Az ismert okokból    ( hó,szél, stb ) miatt csonka fordulót rendeztek, így aki tehette, megtekintette ezt a mérkőzést ( szövetségi stáb, edzők, törzsszurkolók ).  A téli átigazolási szezonban mindkét fél erősíteni tudott,  nálunk a már bemutatott ( kattints ) Gyöngyösi Alexandra mellett, pályára lépett a Feminából érkezett Ács Noémi is ( hamarosan őt is bemutatjuk részletesebben Telek-Sümegi Évával együtt! ).

 

 

 

 

 

Részünkről nagy várakozás előzte meg a mérkőzést, mert egyrészről  immár válogatottakkal és új kapussal  felálló csapathoz érkeztünk vendégségbe, másrészről  szerettük volna látni, hogy  a futsal sikerek,  és  a velük járó rengeteg meccsterhelés, mennyit vett ki ( vagy tett hozzá ) a csapat fizikális és lelki állapotához. Mindenesetre, azt megállapítottuk, hogy negatívan semmiképpen nem hatott a csapatra az, hogy két sportágban,  két NB-s bajnokságban is játszik a csapat, és teszi ezt nagy sikerrel.  Ugyanis, azt gondolom elég egyedül álló, írhatnám Guiness Rekord az, hogy Magyarországon ( és talán Európában, vagy a világon?? ) érdekes módon , ugyan az a csapat birtokolja a Futsal Magyar Kupa-győztes címet, mint aki éppen a regnáló nagypályás Magyar Kupa „tulajdonos” is egyben!

 

 

De térjünk vissza a mérkőzéshez, melynek történéseit az MLSZ.HU-nál  frappánsabban,  magunk se tudnánk megfogalmazni:  „A vasárnap esti mérkőzésen a Hegyvidék SE – Kovács Zsanett öngóljával – már a 6. percben hátrányba került az Astra-Bíró Kert FC ellen. Talán ez fogta meg az újoncot, mindenesetre a két csapat nem volt azonos súlycsoportban és a listavezetőt üldöző Astra – a négygólos Fogl Katalin eredményességének köszönhetően – ilyen különbséggel is megérdemelten nyert.”

 

 

Ennyi és nem több történt a mérkőzésen, bár előzetesen jómagam ( a névsor alapján ) többet vártam a Hegyvidéktől, de tudjuk be most ezt annak, hogy több poszton is változás volt a keretükben és még nem csiszolódott össze a csapat, nekünk pedig fejben már a nagy rivális, Viktória ellen kell készülnünk, aki  ezen a héten teszi tiszteletét Csepelen, szombaton  13:00 – órai kezdettel, ahova ezúttal meghívunk,  minden kedves sportszerető érdeklődőt!

 

 

 

Korcsogh Orsolya: ( Hegyvidék )  Elég nagy csalódás volt számomra a mérkőzés, nem így készültünk a héten, ahogy most játszottunk. Meg kell találnunk az okokat, hogy miért sikerült ez így, mert a következő mérkőzésre ezt már nem engedhetjük meg magunknak. Gratulálok az Astrának, mert a játék minden elemében felülmúlt bennünket a mai napon!

 

 

 

Dombó János:  Megérdemelt győzelmet arattunk, még ilyen arányban is, de amit hetek óta szajkózok, az most is igaz: a helyzetkihasználásunkon bőven van mit javítanunk!

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve.Kattints!

 

 

jakabzsolt

Vélemény, hozzászólás?