KICSIT LEMERÜLT AZ ELEM

 

 

 

UNIVERZUM  – ASTRA KISKUNFÉLEGYHÁZI BULLS 3-2 (2-1)

Nem nagyon volt eddig olyan csapat Magyarországon ( gyanítjuk, hogy máshol sem ) aki nagypályán és futsalban is kupadöntőt játszik és mindkét helyen versenyben van a bajnoki címért is. A négyes terhelés – bajnoki rájátszás, kupa, futsal rájátszás és kupa – megtette a hatását, és a fáradtság egy kicsit eluralkodott a csapaton. Ehhez jönnek még a hiányzók, és természetesen a szerencsefaktor, és máris megvan, hogy miért is kaptunk ki ( idén először ) az Univerzumtól. Persze,nem hallgathatjuk el, hogy bizony szükség volt arra is, hogy a házigazdák „éhes fenevadként”, motiváltan rontsanak vendégeikre, ami a sportban egyáltalán nem illetlen dolog.

 

 

Pedig már az első percben vezettünk, igaz  Ganczer Hajnalka öngóljával, de előnyünket nem tudtuk megtartani, és a 12. percben már egygólos hátrányban voltunk Körmöczi Ildi és Pádár Ancsa révén. A szünet után aztán Ganczer „az igazságos”  a mi kapunkba is rúgott egyet, amire az utolsó pillanatokban Nagy Anett küldött egy „elkésett üzenetet” és így az Univerzum megszerezte a győzelmet a rájátszás utolsó mérkőzésén.

 

 

A nagyüzemnek nincs vége, mert a hétvégén már a döntő első mérkőzése következik, ahol új leosztás, új parti lesz, remélhetőleg sokkal jobb játékkal és több szerencsével. Mindenesetre az tény, hogy fel kell tölteni a lemerült akkumulátorokat és fejben rendezni kell a dolgokat, a pályán pedig jó lenne megszerezni az Astra Kiskunfélegyházi Bulls első NB1-es bajnoki címét. Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?