HATPONTOS GYŐZELEM SZOMBATHELYEN (videóval)

 

Hirtelen ősz lett Szombathelyen, kevesebb mint 20C-fokban, több mint 200 néző előtt ( és 4órás utazás után ) hibernálódtunk ( ilyenkor a test sejtjeinek tevékenysége szinte mozdulatlanná lassul, drámaian lecsökkentve az élőlények oxigén szükségletét )   az első 15 percre.  Így  szinte kizárólag hazai támadásokat láthatott a publikum és nem mellékesen Fogl Kati sajnálatos sérülését ( nem bántották,  egy régebbi porckorong-dolog újult ki nála ).  A szerencsénknek, Kovács Klaunak és a mindig jókor érkező Pincze Gabinak köszönhetően azonban nem sikerült gólt lőnie a Viktóriának.  Aztán sikerült belemelegednünk a játékba és Pincze már elöl szorgoskodott egy szögletnél és középre fejelt labdáját Csorbai helyezte a kapuba a 24. percben.   0-1! Azt hiszem nem túlzás, ha azt „mondom”, hogy innentől azt történt a pályán amit akartunk.  

 

A második félidőben sem lehetett azt érezni, hogy a kékek feltámadnának, így Dikanova maga is rúgott egyet megirigyelve a másik újoncot és 0-2-re módosította az állást. A mérkőzés a középpályán dőlt el, hisz az Astra-Persecutor  rendre megnyerte az ott kialakuló párharcokat, így csírájában fojtotta  el a hazai támadásokat. Marsai átlövései  keltettek csupán izgalmakat néha, de a „vendégportás”  a helyén volt. Azt hiszem minden Astrás játékos jól teljesített, de Sümegi Éva teljesítménye előtt külön is le a kalappal, igazi példakép! A vártnál könnyebben győzött a rózsaszín csapat, begyűjtve immár harmadszor is a három pontot és nem mellékesen ebből kettő komoly skalpnak számít a Jet-Sol liga idei pontvadászatában.  Mindenesetre nagy reményekkel tölt el bennünket  ez a kezdés, és úgy tűnik, az új játékosokat is sikerül  beépíteni a csapatba.

 

Mitterstiller Csaba ( Viktória ):

A végeredmény csalódás számomra, a vendég csapat motiváltabb volt. Komoly szemléletváltásra van szükség.

 

 

Dombó János ( Astra ):

Egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk idegenben.  Az első negyed óra a hazaiaké volt, de onnantól a mi akaratunk érvényesült.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?