LEGYŐZTÜK A FERENCVÁROST! (VIDEÓVAL)

 

Habár felül a gálya, S alul a víznek árja, Azért a víz az úr! Írta nagyon régen Petőfi. Van, hogy a játék képe alapján- ha pontozásos sportág lenne a miénk- talán a szebb támadásokat szövögető és a mérkőzést „irányítás alatt tartó” ifjú forradalmár” Fradisták kaptak volna több pontot, de így, hogy ez labdarúgás, így  viszont a több gólt lövő csapatnak jár a 3pont! Azaz az Astrának!

 

Rögtön az első percben bemutatta Fogl Kati, hogy ma sem felejtette otthon a „góllövő cipőjét” igaz, azt ő gyakran a „fejére húzza” (képzavar), és mattolta a Ferencvárosi védelmet.  0-1.  Aztán Pincze Gabi köszönt be, egy szabadrúgás után, ami a kapufáról pattant ki, így 20 perc után 0-2 állt a táblán, ami Astra hengert vetített előre a szépszámú ( kb 150 ) néző számára. Erre tett rá még egy lapáttal Godvár Kati, aki Fogl remek beadását értékesítette a 26.-percben. Soha rosszabb kezdést, mondhatjuk erre, és a későbbiekben bebizonyosodott, hogy bizony „megérte” az elején ennyit rúgni, hisz a 2. félidőben már a ficánkoló „ifiválogatott”  vitte inkább a prímet. 

 

1-3– volt a félidő ( Zeller bólintott egyet az első végén )  és a második etapban a házigazdákon látszott, hogy mindent megtesznek az egyenlítésért.  A csepeli lányok azonban remekül állták a sarat és persze zöld-fehérek is besegítettek, hisz kihagyták a helyzeteiket. Egy 11-esből még ugyan szépíteni tudtak ( Diószegi Fanni bevágta ), de az egyenlítő találat már nem született meg. ( igaz volt, egy les miatt meg nem adott Fradi gól, de ami nem gól, az nem gól )

 

Összességében jól szórakozhatott és egy remek meccset láthatott a publikum . Az Astra egyre jobb formába lendül és – a mérkőzés képe alapján – várhatóan a Fradi is lesz ennél szerencsésebb, azaz nagy örömünkre lesz még sok izgalmas mérkőzés a Jet-Sol Ligában.

Vélemény, hozzászólás?