SÜMEGI VOLT A MÉRKÖZÉS ÜDE SZÍNFOLTJA (videóval)

 

Nagyon jó  most  a Jet-Sol Női Liga  tabellájára nézni,  ahol maximális pontszámmal, négy győzelemmel állunk az első helyen. Ugyan ez nem volt elmondható a vasárnapi vendégeinkről, akik  az egyetlen nulla pontosként érkeztek hozzánk, de tudtuk, hogy mindent megtesznek majd, hogy kitörjenek ebből az „állapotból”. Igen, nem véletlenül írunk  – állapotot – hisz tudjuk, hogy a Honvéd nem erre van predesztinálva, igaz  most pont a papíron legerősebb csapatokkal kell  a következő hetekben meccselniük .  Az biztos, hogy még sok izgalmat tartogat mindenkinek ez az ősz, a maga színessével ( akár a fákon a levelek ) aktuálisan a Honvéd pironkodik, a Fradi éretlen zöldből mintha érettebbé válna, nálunk meg minden rózsaszín.

 

NA azért nem minden, hisz az első percekben szerzett remek kis gólunk után ( Megyes okosan a kapus fölött a léc alá emelt ) azonnal elhittük, hogy ma itt minden gyümölcs  nekünk terem, de aztán a fránya kapufa és egy kis ügyetlenkedés következett és a játékosokat az „értetlenség fala” vette körbe.  Nem mondom, hogy nem próbálkoztak tisztességesen, na de az átütő erő hiányzott,  és a szerencse sem nagyon akart a csapat mellé szegődni.  De mint tudjuk, a szerencse forgandó, pláne ha a szünetben a hazai edző forgat egyet a „szerencsekeréken” , és ettől megváltozik minden.

 

Először a helyzetek száma  és a nyomás lett egyre nagyobb a piros-fehéreken, majd később  egy jól eltalált csere, Kakuszi Adrienn  kavarta  meg az álló vizet a pályán. Ez annyira jól sikerült, hogy  Süme ( az 57 szeres válogatott Sümegi Éva ) 12 perc alatt négyet vágott és a mesternégyes között még Godvár Kati is villantott egy  bődületeset.  Sümegi ezek szerint csak  öregszik és lassul egy kicsit, hisz tavasszal csak 10 perc kellett ahhoz, hogy ennyit lőjön „kedvenc” csapatának ( akkor még Hegyvidék ) most két perccel több. Mindenesetre Ő volt a mérkőzés üde színfoltja.

 

A vége 6-0 és egyrészről nem túlzás ez az eredmény, másrészről viszont, most 70 percig egy más, egy új KISPESTET láttunk a pályán. A csapatot újraformázták, egy két programot újratelepítettek.  Sok sikert kívánunk a Honvéd 2.0  szoftvernek.  Persze leginkább az Astra-Persecutor FC-re figyelünk, és szeretnénk egy olyan meccset látni, ahol 90 percig egyenletes teljesítményt nyújt a csapat. Azt hiszem ha ez így lesz, akkor  megtörhet egy fővárosi csapat ( kékek ) hosszú veretlenségi sorozata is. ( akár)

Vélemény, hozzászólás?