JÓL KEZDTEK A kis NAGYOK

 

Beindult az U17 –es pontvadászat is. Le is vadásztuk az első hármat ,zer szerencsére.  Szerencsére? Ugye, hogy nem.  Mert bizony eddig is kaptuk a híreket innen-onnan, hogy itt bizony kemény munka zajlik, „kiképzőtábor” és, hogy  együtt a csapat egymásért! Na akkor nézzük, hogy csak duma volt-e az egész?!

 

Az első félidő végén csalóka 0-0 állt az eredményjelzőn, ami ugye , így kötőjellel nem a mellékhelyiségre utaló jel, és nem is volt olyan a meccs, mint ami oda való. Kimondottan élvezetes, elfogadható iramú találkozó bontakozott ki a kezdő sípszó után, és bár a ziccerek megvoltak és az ellenfél térfelén  zajlott a játék, a nagy nyomás ellenére érintetlenek maradtak a kapuk.

 

Aztán a második félidőben már a  4. percben  sikerült az, ami az első 40-ben nem.  Dani Csilla bevágta.  Erre már a többiek is nagy kedvet kaptak a góllövéshez, és beindult az Astra henger.  Sorrendben  Kancsár,  Hatala, ismét Dani és  Molnár ( a Mercédesz ) következtek.  Igen, ha ezt összeadjuk ( kedves középiskolások-gimnazisták ) akkor ez 5 ( öt ).  Ami nagyon szép eredmény egy újjáformálódó csapattól és megragadnánk az alkalmat, hogy azt mondjuk CONGRATULATIONS! Főleg a MINDENKINEK és emellett Hatala Boglárkának, aki első meccsén góllal mutatkozott be, és Németh Andreának, aki irányítóban parádézott  és  persze a duplázó Dani Csillának is külön köszi!

 

Molnár Judit :  A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket és ilyen arányban is megérdemelten győztünk. 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?