EGYELŐRE MÉG EGYSZEMŰ VOLT A BULLS (videóval)

 

Hát elkezdődött! Nem mondom, hogy azonnal, rögtön a kezdő sípszó után, de megmozdult valami az biztos.  Kicsit kevesebben voltak, mint ahogy számítottam rá, de akik ott voltak azok azt hiszem, nem bánták meg, hogy szombaton – szieszta időben –  úgy döntöttek, megnézik az  elmúlt idény Bajnok és Kupagyőztes csapatának az Astra Kiskunfélegyházi Bulls-nak az  első hazai mérkőzését.

 

Azért volt időm és helyem itt a „papírlapon” ezt „elmondani” ( upsz ) , mert az első félidőben nem sok  minden történt, leszámítva, hogy az elején a két csapatkapitány ünnepélyes fogadalmat tett a sportszerűség mellett. Azaz, nem mondom, hogy nem volt néhány helyzet, de mindenképpen „idény eleji formában” kezdtük meg a NAGY menetelést, már ami helyzetkihasználást vagy a helyzetkihasználási-akaratot  illeti..  A vendég csapat kapusa, Kósa Viktória, ha összevágatja a meccsen jelen levő dagi kamerás pasassal ( név és  telszám a szerkesztőségben ), az összes védésének felvételét, és  elküldi dvd-n a Real Madridba ( vagy szabdon töltsd ki a kipontozott részt   ……….. csapatába)  , simán leigazolják.  Mindenesetre a hazaiak,  még rá is tettek egy lapáttal, hogy  felnagyítsák, az amúgy sem kicsi teljesítményét. A végére azért sikerült Szabó Boginak egy gólt szó szerint kiharcolnia.

 

A második félidőre már, az általam is kedvelt – lehengerlő Astra Bulls jött ki, és rögtön  magához ragadta a kezdeményezést, és  megmutatta, hogy mi az erőssége. Gyors, kemény, szellemes és sikeres játékkal örvendeztették meg a publikumot.  Az új igazolások megszerezték az első góljaikat, Dikanová Dominiká  rögtön egy mesterhármassal kezdett, és azonnal megállapítható volt, hogy „jól áll neki a futsal”.  Csorbai  Niki is belejött a végére és ha lett volna még egy félidő… de nem volt.  Persze mondjuk el azt is, hogy eléggé hiányos volt az Astra névsor , többen is betegség és különböző okok miatt voltak igazoltan távol. A mérkőzés vége után  kettős érzésem volt, egyrészt megkaptam amit akartam, 8-0, kell ennél több? Másrészt azért úgy láttam, hogy azért EZ A  BIKA MÉG CSAK EGYSZEMŰ!

 

jakabzsolt

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?