Utánpótlás torna és Grassroots fesztivál

 

 

 

 

2013. október 20-án az Astra Utánpótlás csapatának U9 és U11-es korosztálya Kiskunfélegyházán mérte össze tudását a programban részt vevő fiú csapatokkal.  Az eredményeink egyre szorosabbak, bár tudjuk ez a rendezvény nem erről kell hogy szóljon, mégis egy visszajelzés hogy lassan, de biztosan fejlődünk és menetelünk előre.  A lányok fiúkat megszégyenítő keménységgel álltak a lövések elé, küzdöttek minden egyes labdáért, a legnehezebb pillanatokban sem adták fel a meccseket.  Mindkét korosztály 5-5 mérkőzést játszott le ezen a napon, a torna végén külön dícséretben részesült mindkét lánycsapat.

 

Legjobb játékos U9-ből : Szalai Anna

U11-ből : Ónodi Hanna lett.

 

 

Csapattagok:

U9:  Szalai Anna, Dinnyés Lili, Baráth Katalin, Szabó Zita, Siber Szófia.

U11: Siber Glória , Kerekes Krisztina, Ónodi Hanna, Sikár Evelein, Kovács Blanka, Vidéki Orsolya, Faragó Laura, Lőrincz Zsófia, Vakulya Anett.

 

 

Második alkalommal vett részt az Astra Utánpótlás csapata Grassroots fesztiválon, ahol közel  50 U7-es korosztályú fiatal labdarúgó-csemete gyakorolhatott a számukra felállított 6 pályán.  A kialakított műhelyeken ügyességi és játékos feladatokat kellett végrehajtaniuk vegyes csapatokban. A szórakoztató programon – amely nagy örömünkre végre nem az eredmény-hajhászásról szólt- minden gyermek ugyanannyi játéklehetőséghez juthatott, mindenki végre szabadon és önfeledten ” focizhatott”,  labdázhatott , játszhatott. A vidám  délelőttöt közös tízóraival és „cukorka-esővel” zárták a szervezők. Gratulálunk a lányoknak!! 

Képek a facebook-on!

Vélemény, hozzászólás?