KUPÁN VÁGTAK MINKET (VIDEÓVAL)

Nekünk két meccsel ezelőtt véget ért a bajnokság. Legalábbis a fejekben.  Kispesten csak a „mezeket küldtük fel”, a Ferencváros elleni Kupa meccsen pedig  udvariasak voltunk az első félidőben ( vagy elaludtunk?), a másodikban már felébredtünk ugyan, de sem a helyzetkihasználásunk, sem a védekezésünk nem volt 100-as. Az FTC-t pedig manapság csak és kizárólag százszázalékos teljesítménnyel lehet legyőzni.

 

Az első félidőt sima 2-0-ra, a másodikat  küzdelmes 3-2– re veszítettük el. Talán, ha lett volna egy harmadik félidő, de ugye az a Sport1-en van vasárnap esténként.  Ugyan felcsillant a remény, hogy visszajöhetünk a mérkőzésbe,  ziccereinket kihasználva akár egyenlíthettünk is volna ha…. de mint tudjuk… HA … az nincs a fociban.  A mérkőzés remek  és a nézők álltal élvezhető volt, de ez most bennünket nem vígasztal, mint ahogy az a SPORTSZERŰ cselekedet sem, amikor is a meccs végén, a győztes csapat megtapsolta a vesztest. Mindenképpen megsüvegelendő és példamutató magatartás a fiatal ferencvárosi csapattól.  

 

Tehát, jól  KUPÁN VÁGTAK  MINKET! Ezzel az idei kiírásban véget is ért a szereplésünk, így figyelmünket kizárólag a JET-SOL LIGÁNAK szentelhetjük.  Jókor jött ez a pofon, mert a következő ellenfél az MTK lesz, mégpedig hat pontos mérkőzésen és idegenben.  A héten rendezni kell a sorokat, erőt meríteni a vereségből, a futsal sikerekből, az utánpótlás csapatoktól is van mit tanulniuk a „felnőtteknek”. 

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

 

Vélemény, hozzászólás?