UTÁNPÓTLÁS KAVALKÁD

 

Időröl időre az utánpótlásról is ejtünk néhány szót, mivel kiemelt figyelmet szentelünk az ASTRÁNÁL  a fiatalokra  mert tudjuk, hogy bennük van a jövő. Igaz, most a közelmúltról adunk információkat. No, lássuk mi a helyzet!

A teljesen újjászületett U17-es csapat,  láthatóan nagyot lépett előre a fejlődésben.  Bár azt írom, hogy láthatóan,  de aki a tabellára néz, ezt pont nem látja!? Micsoda képzavar van itt, gondolhatnánk, holott csak arról van szó, hogy ifjú titánjainktól 8 pontot levontak, mert egyik játékosunk az első 2 fordulóban még nem töltötte be a  13. (!!!) életévét! Bizony,  ezért ugye JOGTALAN ELŐNYT élveztünk ( sic) J J  , mert az idősebbek ellen, egy túl fiatalt szerepeltettünk! De a „szabál az szabál” mondta mindig a nagymamám és… igaza volt! Így, bár az eredményeink alapján a HARMADIK helyen tanyázunk, a számok…mást mutatnak. De ebben a korban, úgy sem ez a fontos.  Összességében pozitív a benyomásunk a Molnár Judit vezette team-ről.

Képek a legutóbbi U17 meccsről. Kattints!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lássuk a félegyházi különítményt, ahol most a helyi edző, Siber Rita számol be az U13-as futsal fordulóról:

 

 

 

 

 

 100%! Tornagyőztes az Astra NBI-es U13-as futsal csapata!

2013. november 10-én került sor az NB I-es futsal bajnokság III. fordulójának megrenedzésére, az esemény helyszine a kiskunfélegyházi KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnok volt. A tornát veretlenül zárta az ASTRA CSAPATA!

 

 

A III. fordulón részt vevő csapatok:

DVTK Vénusz – Miskolc

Tolna – Mözs

Ferencvárosi TC

Astra Kiskunfélegyháza

 

 

A hazai rendezésű tornán az ASTRA csapatának 10-es kerete vegyes korosztályokból tevődött össze, ahol játéklehetőséget kaptak a fiatalabb ügyes játékosok is, belekóstolhattak a „nagyok” futsal-világába. A három mérkőzésen a korosztályos (2000-es születésű) játékosok nagyon jó védekezéssel és gyors, gólerős csatárukkal hamar eldöntötték a mérkőzések kimenetelét, így bátran pályára léphettek a fiatal de nagyon ügyes játékosok is. Örömmel tapasztaltam, hogy a pályán lévők mindig biztatták és segítették a kisebbeket, folyamatos tanácsokkal türelmesen próbálták őket irányítani. Nagyon szép volt ez  a csapatmunka köszönet a lányoknak érte!

EREDMÉNYEINK.

DVTK-VÉNUSZ    –     ASTRA            2-3

FTC  –   ASTRA                               1-5

ASTRA   –    TOLNA                         6-3

CSAPATTAGOK:   Simon  Dóri, Horváth Emese, Jankovits Loretta, Szennai Tímea, Horváth Viktória, Kovács Blanka, Ónodi Hanna,

                             Vakulya Anett, Siber Glória, Siber Szófia.

 

 

Gratulálunk a CSAPATNAK!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?