MINDKÉT FÉLIDŐBEN TIZES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A félegyházi hírek beszámolója, a szerda esti kupamérkőzésünkről:

 

 

A női futsal Magyar Kupa 3. fordulójában az NB-II-s Közterület SE vendége volt az Astra-Bulls. Budapest, Soroksári Sportcsarnok. 2013. 12. 04. Játékvezetők: Harmath Zsolt, Mezei Ádám, Agócs Róbert.

 

 

Fővárosi Közterületfenntartó Vállalat SE – Astra Kiskunfélegyházi Bulls 1 – 20 (0-10)

 

 

Közterület SE: Gulyás Tímea – Tivadar Andrea, Ország Anita, Gáspár Anikó, Székely Krisztina.Cserék: Fejes Anita, Király Julianna. Vezetőedző: Kincses Ernő.

 

 

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Megyes Ágnes, Pincze Gabriella, Zágor Bernadett, Szabó Boglárka.Cserék: Szabó Nóra, Halászi Kinga, Bernáth Csilla, Gál Tímea. Vezetőedző: Dombó János.

 

 

Gólszerzők: Gulyás Tímea illetve Bernáth Csilla (5), Zágor Bernadett (4), Szabó Nóra (4), Halászi Kinga (3),

Szabó Boglárka, Gál Tímea, Tivadar Andrea (öngól), Gáspár Anikó (öngól).

 

 

Közönségszórakoztató, sportszerű összecsapást láthattak, akik kilátogattak a Soroksári Sportcsarnokba. Az NB-I. listavezetője végig irányította a mérkőzést, és szebbnél-szebb akciókból szerezték góljaikat. A másodosztályban játszó szimpatikus hazaiak csak a becsületgólig jutottak, az Astra könnyed játékkal jutott a legjobb négy közé. Az elődöntőbe már biztosította helyét a Dunakeszi Kinizsi, Hajdúböszörményi TE. Még egy hely kiadó, a Kecskemét – Tolna mérkőzés továbbjutója. A bajnoki szezon zárásaként a lányokra még egy mérkőzés vár, amit december 8-án, vasárnap 17 órakor rendeznek Győrben a Rába ETO otthonában.

 

 

 

Képek a mérkőzésről.Kattints!

 

 

Vélemény, hozzászólás?