SEMMI NEM DŐLT EL

A Futsal Kupa küzdelmek folytatódtak, a legjobb négy összecsapásával. Mi, az egyre jobb játékkal előrukkoló Dunakeszi Kinizsi otthonába látogattunk el, és a szezon első döntetlenjét játszottuk. Sajnos több hiányzónk is volt, de nem jött jól az sem, hogy a pillanatnyilag legjobb formában lévő játékosunk, Zágor Bernadett is sérülést szenvedett a mérkőzés elején. Az ellenfelünk nagyon odatette magát, Pádár Anita, a Dunakeszi vezéreként óriási teljesítménnyel  vívta ki a jelenlévő szurkolók csodálatát. Hozzáteszem, minden keszi csapattag 120 %-on égett.  Nekünk, az  első félidőben szinte semmi, a másodikban valamivel több jött össze.  Azt azért szögezzük le, ha mindkét csapat ki tudta volna használni a helyzeteit, akkor győztesen távozhattunk volna, az „oroszlánbarlangból”. De a helyzeteket be kell lőni, ez nagy közhely, de IGAZ! De az mindenképpen nagy fegyvertény, hogy 3-1 -ről is felkapaszkodott a csapat, amihez – valljuk be – nincs hozzászokva, sőt a vezetést is sikerült átvennünk, az eredményt megtartanunk azonban sajnos nem. Természetesen semmi nincs veszve, hiszen van még egy visszavágó is, ami félegyházán lesz, és addigra tudjuk rendezni a sorokat. Azt azonban nagyon szeretném, ha Kiskunfélegyházán is sok szurkoló látogatna ki, mert kell a csapatnak a biztatás! Hajrá Astra!

 

 

Biczi Gábor ( Dunakeszi ):

Úgy gondolom rendkívül izgalmas, és sportszerű  mérkőzést láthatott a közönség! Bár az Astra többet birtokolta a labdát, szerintem igazságos eredmény született! A mérkőzésen megsérült játékosoknak mielőbbi gyógyulást kívánok!

 

 

Dombó János ( Astra ):

Egy nagyon jól játszó Dunakeszi Kinizsi ellen az elmúlt egy esztendő leggyengébb produkciójával sikerült elő rukkolnunk. Őszintén gratulálok a Kinizsi mai teljesítményéhez!

 

A mérkőzés jegyzőkönyve.Kattints!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?