FUTSAL UTÁNPÓTLÁS SIKEREK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy napon, két helyszínen léptek pályára futsal utánpótlás csapataink.  Míg az U13 Tolnán jeleskedett, addig az U17-es csapatunk – házigazdaként –  Kiskunfélegyházán  játszott .

 

 

 

Az U13-as csapat Szabó Boglárka és Siber Rita vezetésével vette fel a küzdelmet nagyon erős csoportjában, hisz ellenfeleik ( Tolna, FTC )  elismerten jó utánpótlás bázissal rendelkeznek.  Ennek ellenére, most fiatal csapatunk is meg tudta mutatni, hogy egyre komolyabban kell számolni az Astra utánpótlás csapataival is, és jó volt látni, hogy a sok toborzás, a rengeteg munka, kezdi elnyerni méltó jutalmát. Az első meccsen  a Tolna II.- csapatát sikerült 16-3 arányban felülmúlni ( Jankovics Loretta 8, míg a 10 éves Siber Glória 5 gólt lőtt ) és erre csak feltette a koronát a következő, mégpedig a Tolna I. csapata elleni  4-0 –ás győzelem. A harmadik mérkőzés drámai végkifejletet hozott, mivel a Ferencváros az első félidőben 2-0-ra elhúzott, ám a második félidőben 4 perc alatt sikerült ledolgozni a hátrányt. Az utolsó pillanatokban, azonban  felülkerekedett az FTC és sikerült  3-2-re nyernie. Ennek ellenére vezetjük az U13-as tabellát és Jankovics Loretta pedig a gólkirálynői címért folyó versenyben az élen áll.

 

 

Szabó Boglárka – Siber Rita ( edzők ) : 

 

 

Minden lány odatette magát a mai napon. Nagyon örülünk Loretta góljainak, de mellette többen eredményesek voltak, az új játékosok közül is. Igyekeztünk mindenkinek egyforma játéklehetőséget adni és az egész csapat remekül teljesített. Rengeteget fejlődött játékban a csapat.

 

 

 

 Az U17-es csapat hazai környezetben 100%-os mutatóval hozta a minitornát Molnár Judit vezetésével. A  kiskunhalasi Szilády RFC ellen 2-1 –re sikerült nyernünk, míg a Tolna ellen 7-0-ra hoztuk a találkozót. Az utolsó összecsapás itt sem volt egyszerű, mivel 40 másodperccel a vége előtt még 2-1 –re vezetett a Gyula.  De pár pillanat múlva már egalizáltunk, sőt 3 másodperccel a vége előtt Csorbai Niki betalált, így sikerült ezt a meccset is győzelemmel zárnunk.  Üröm az örömben, hogy  Kancsár Evelin bokasérülést szenvedett, neki mielőbbi felépülést kívánunk.

 

 

Molnár Judit ( edző ):

Nagy öröm, hogy 100%-ban hoztuk a meccseket, bevallom nem gondoltam volna, hogy ilyen  formában és erőnlétben leszünk a  hosszú Karácsonyi szünet után. Gratulálok a lányoknak!

 

 A mérkőzések jegyzőkönyve.Kattints!

 

 

Vélemény, hozzászólás?