AZ U15 IS ELKEZDTE

 

 

 

Az u15 bajnokság is elrajtolt, ahol csapatunk kapitánya, a sokszoros futsal és nagypályás válogatott Szabó Boglárka irányításával készülnek fiataljaink  a bajnoki meccsekre. Kérésünkre Bogi beszámolt  az eddig történtekről:

 

 

 

 

 

 

Két forduló zajlott le az U15 bajnokságból  és bár az egyiken kikaptunk , a másikon nyertünk,  mindkét meccsen elégedett voltam a látottakkal,  a lányok odatették magukat és sokat tanulhattak a két találkozóból.  Az első meccsen a Fradi vendégei voltunk,  akiktől az első fordulóban kikaptunk 8:0ra. Sajnos nem sikerült olyan jól  belerázódnunk a meccsbe ahogy szerettünk volna,  így az ellenfél már tíz perc után vezetett 2:0ra.  Aztán főleg a második félidőben összeszedtük magunkat és a végére egy izgalmas meccs kerekedett, ahol akár a döntetlent is kiharcolhattunk volna, a lehetőségeink és a ziccereink megvoltak.  A vége 4:3 lett, ami nagy előre lépés a 8:0hoz képest és a játékrész második felében felvettük a versenyt a kiválóan felkészült U15-ös Fradi utánpótlás csapatával szemben. Gratulálunk a Fradinak a győzelemhez,  a mi lányainknak  pedig a második félidőhöz.

 

A második meccset a UTE ellen játszottuk, ami remekül sikerült. Fontos volt,  hogy a lányok ne vegyék félvállról ezt a meccset,  és olyan dolgokat tudjunk gyakorolni amik nem igazán mennek. A csapat most is odatette magát (ASTRA szív! J ) és különböző taktikai elemeket gyakorolva nagy arányú győzelmet arattunk. U15-ben még nem az eredmény számít,  hanem a klubra jellemző mentális tulajdonságok és taktikai elemek elsajátítása és  ebben sokat fejlődtek a lányok de jegyezzük meg azért, hogy  van még mit tanulni. Dolgozunk továbbra is és szeretnénk egy stabil, harcos, de egyre összetettebb taktikai elemeket megvalósítani képes utánpótlás csapaton.

Vélemény, hozzászólás?