KERESSÜK A GÓLLÖVŐ CIPŐNKET (VIDEÓVAL)

 

Sajnos ez a „hosszúhétvége” nem a miénk volt. Öt nap alatt kellett három rangadót lejátszanunk és ez a jelenlegi helyzetünkben ( sérülések, éppen,hogy visszatérő játékosok, stb.. ) túnőtt rajtunk.  A vasárnapi futsal rangadóról külön is írunk, így lássuk a felsőházi rájátszás két szuperderbijét.

 

 

Szerdán a Ferencváros ellen játszottunk idegenben és már az első percekben – egy figyel és fegyelmezetlenség miatt – hátrányba kerültünk. A jelenleg bombaformában lévő Fradi ellen így is fel tudtunk állni Pincze Gabi góljával, de a folyamatosan támadni tudó és hosszú kispaddal rendelkező hazai gárda végül, a maga javára tudta fordítani az eredményt.  Az FTC otthonában ez vállalhatónak számít, viszont hazai pályán feltétlenül jobb eredményt kellene elérnünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt. Kattints!

 

 

Szombaton a regnáló bajnokot láttuk vendégül és  nem vallottunk szégyent.  A mérkőzés összképe alapján, akár a győzelmet is megszerezhettük volna, de sajnos a gólszerzéssel hadilábon álltunk.  Fizikailag fáradtabbak voltunk, mégis sikerült felvennünk a versenyt az MTK-val, így a félidőben 0-0 állt az „eredményjelzőn”. A második félidőben se sokat változott a mérkőzés képe és mikor már mindenki elkönyvelte az „országos ikszet” – Demeter Réka – szinte másodpercekkel a vége előtt – belőtte a mindent eldöntő gólt. A futball már csak ilyen, a mérkőzés a lefújás pillanatáig tart. A két meccs alapján megállapíthatjuk, hogy a pályán egyenrangú ellenfelek vagyunk, de valakinek meg kell találnia a csapatból, az elveszett góllövő cipőjét.

A mérkőzés jegyzőkönyve. Kattints!

 

 

Vélemény, hozzászólás?