LEGYŐZTÜK A FERENCVÁROST- MI VOLTUNK A REAL MADRID

 

Na persze a cím, mint általában a figyelem felkeltő feliratok, kicsit túlzó, de aki élőben látta a meccset az megtalálja a párhuzamot. A Ferencváros birtokolta a labdát, az Astra pedig lőtte a gólokat. Pontrúgásból és  akcióból is. Ami nekik C. Roni, nekünk az most Sz.Bogi. Mindketten kettőt vágtak. Amihez kellett az, hogy ma minden Astrás labdarúgó feláldozza magát a csapatért!Ennek fényében ugye, hogy megáll a Madriddal való összehasonlítás. Persze, ha bajnoki címért való küzdelmet  is ide vesszük, ott se más a kása…hisz itt is három csapat versenyez a címért…és a zászló még MINDHÁROMNAK áll!

 

Az első félidő FTC nyomással indult, ebben az időszakban Kovács Klaudia bizonyította sokak véleményét- ebben az évben –  Ő a legjobb formában védő kapus a bajnokságban! Az Ő parádéit láthattuk, majd pedig azt, hogy az Astra ahányszor eljutott a vendégkapuig, mindig helyzetet alakított ki, amit két esetben gólra is váltott. A meddő mezőnyfölénnyel nem tudtak mit kezdeni a zöld-fehérek. A hazai védők, pedig  jól üzemeltették a takarító vállalkozásukat. De az egész csapat kitűnően védekezett és zavarta a vendégekeket a támadások felépítésében.

 

A szünetben kezdődött „felhőszakadás” is inkább a hazaiak malmára hajtotta a vizet, hisz védekezni könnyebb ilyen talajon, de a második félidőre már elfogyott a vendégekből a kreativitás, és szinte kapura lövésük se nagyon volt, bár továbbra is „náluk volt a labda” …de mint tudjuk ezt a játékot gólra játszák. Igazi gólhelyzetet a második a részben is a hazaiak tudtak kialakítani, nem sokon múlt, hogy nagyobb arányú legyen a végén a győzelem.  Azt hiszem, a lányok megtalálták a kulcsot, a nagyobb tudású csapatok legyőzéséhez…csak rajtuk áll, tudják e a hátralévő meccseken használni.

 

Képek a meccsről.Kattints!

A mérkőzés jegyzőkönyve.Kattints!

 

 

Vélemény, hozzászólás?