UP – UGROTTUNK EGY NAGYOT

2014 09 27-én Siklós rendezésében zajlott le az U 15-ös NB-1-es keresztpályás bajnokság 2. fordulója. A PVSK csapata a tornán nem jelent meg. Eredményeink: ASTRA_SIKLÓS- PMFC II.3-1.

 Az ASTRA a következő összeállításban kezdett: Kordé Kíra, Hegedűs Alexandra,Mikola Karina,Csontos Réka, Kovács Letícia, Kovács Zsófia,Mészáros Noémi,Sajabó Boglárka, Bircsák Enikő. A mérkőzést a második félidőben 0-1-ről remek 2. félidőt produkálva fordítva nyertük meg, Sajabó Boglárka 2 és Bircsák Enikő góljaival. Csereként Tóth Luca,Kolompár Edit, Horváth Tamara, Mészáros Viktória, Varga Kata, Partali Ramóna és Darab Szonja játszott a tornán.

 

Pmfc-Astra 2-0 hasonló felállásban nagy csatában az utolsó percekben kaptunk ki egy igen kemény mérkőzésen.

 

Astra-Kaposvári Rákóczi BFLA  0-0 . A torna talán legjobb meccsét láthatták a szurkolók. Sportszerű, izgalmas, hajtós meccsen  igazságos döntetlen született. A 2. forduló után csapatunk feljött a tabella 2.helyére.Gratulálunk.

 

U16 VÁLOGATOTT!

 

A másik hírünk, hogy  rövid pályafutásunk alatt, immár MINDEN nagypályás válogatottba adunk játékost ( U16, U17, U19, felnőtt ) és ez mérhetetléen büszkeséggel  tölt el bennünket! Úgy látszik,  helyes volt a vezetőség azon döntése, hogy az utánpótlásra kiemelt figyelmet kell fordítani. Arról nem is beszélve, hogy  az alig egy évemegalakult Astra-Siklós  alközpont játékosai is megtalálhatóak az U16 listában.  Gratulálunk csajok!!

 

A magyar női U16-os válogatott stábja kiválasztó edzőtábort tart 2014. október 7-én a Népligetben. Az eseményre az alábbi játékosokat hívjuk meg: Astra HFC:

1. Sajabó Boglárka

2. Hatala Boglárka

3. Hegedűs Alexandra

4. Diczenty Bella

5. Megyesi Regina

6. Németh Andrea

Vélemény, hozzászólás?