NAGY(OT) ALKOTTUNK! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANETT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna Sportcsarnok. 2014. 11. 01. 12: 00

Játékvezetők: Halasi Zoltán Krisztián, Kaszala Mihály, Márkus András

Astra HFC: Vincze Anikó – Gál Tímea, Szabó Boglárka, Dikanová Dominika, Megyes Ágnes

Cserék: Király Bianka, Dombai Nagy Anett, Kakuszi Adrienn, Molnár Judit, Szabó Nóra. Vezetőedző: Dombó János

Miskolci Vénusz: Almási Ildikó – Bernáth Csilla, Boros Kinga, Miliczki Noémi, Kovács Alíz

Cserék: Mikó Vivien, Németh Diána, Szőke Zsuzsanna, Váradi Cintia. Vezetőedző: Sárréti Géza.

Gólszerzők: Gál Tímea (3), Dombai Nagy Anett (2), Dikanová Dominika, Megyes Ágnes, Szabó Boglárka, Szabó Nóra illetve Bernáth Csilla (2), Miliczki Noémi, Váradi Cintia.

 

Az előzetes beharangozók a forduló rangadójának kiáltották ki a mai összecsapást. A vendégek az utóbbi fordulókban jó eredményeket értek el, és közel kerültek a dobogóhoz. A játékosok bemutatását követően rövid ünnepség keretében köszöntötték a listavezető rutinos játékosát Dombai Nagy Anettet születésnapja alkalmából. Jól kezdte a mérkőzést az éllovas, már a 2. percben Dikanová talált a hálóba. A vendégek nem találták a játék ritmusát, a hazaiak felpörgették játékukat, sok labdát szereztek és még három találattal terhelték meg a vendégek hálóját. Sorrendben Dombai Nagy Anett, Gál Tímea, Szabó Boglárka vette be a vendégek kapuját, így 4-0-s hazai előny alakult ki a félidő végére.

 

Szünet után is folytatódott a hazaiak lendülete, szép adogatást követően Dombai Nagy Anett továbbítását Megyes Ágnes értékesítette, 5-0. A biztos vezetés megnyugtatta a listavezetőt, visszavettek a tempóból, amit a vendégek kihasználtak. Bernáth Csilla és Miliczki Noémi kihasználta a hazaiak hibáját és már 5-2-t mutatott az eredményjelző. A bekapott gólok után a hazai csapat nagyobb iramot diktált, Gál Tímea növelte az előnyt, 6-2. Rövid idő után Bernáth Csilla is betalált a vendégek részéről, 6-3. A mérkőzés hajrájában a 37. perctől sorozatban estek a gólok, szétesett a vendégek védekezése. További gólokat szereztek a listavezető játékosai, Szabó Nóra, Dombai Nagy Anett és Gál Tímea volt eredményes, míg a vendégek részéről Váradi Cintia is feliratkozott és kialakult a 9-4-s végeredmény. Összességében közönségszórakoztató, gólokban gazdag mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók két jó csapat találkozóján. A futsal minden szépségét felvonultatták a csapatok. A helyzeteit jobban kihasználó listavezető megérdemelten gyűjtötte be a bajnoki pontokat.

Képek a meccsről.Kattints!

A mérkőzés jegyzőkönyve.Kattints!

 

Varga Ferenc

   

Vélemény, hozzászólás?