KUPAGYŐZELEM (videóval)

Óriási, mondhatni történelmi jelentőségű győzelmet aratott a Futsal Magyar Kupában az Astra Kiskunfélegyháza! Egymás után harmadszor sikerült elhódítania egyesületünknek az értékes trófeát! Bár játékosállományában és anyagi lehetőségeiben is előttünk jár a böszörményi gárda, de ma a szív és az akarat diadalmaskodott immár sokadszorra!

 

Az első félidőben  – „szokás szerint” – lassan melegedett be a regnáló kupagyőztes, így a HTE huszáros rohamokkal operálva vezetést szerzett, míg az Astra kapufáig jutott több ízben is. Szerencsés egyenlítés után ( büntetőből ) továbbra is a böszörményiek voltak kezdeményezőbbek és sikerült is nekik a félidőt egygólos vezetéssel zárniuk.

 

A második etapban aztán előtérbe került  a félegyházi gárda  „ereje”, az összeszokottság és az állóképesség és természetesen Dombó János is szokásához híven jól keverte a kártyákat  ( pedig kevesebb „adu ász „ volt a kezében ) de azokkal  mégis sikerült jól sáfárkodnia. Ennek eredménye képpen a végére már csak 1 csapat volt a pályán, a kék-fehérek szétestek és feladták a küzdelmet.

 

 

A mérkőzést élőben közvetítette a SPORT TV ahol  stúdióbeszélgetésben szakértők elemezték a látottakat és kiemelték a játékosok küzdenitudását és méltatták a lányok teljesítményét. A beszélgetésekben mindhárom szakember egyetértett abban, hogy nem a jobb játékosállománnyal rendelkező csapat nyert ma, győzött az összeszokottság és a tudatosan felépített taktika.  Gratulálunk az Astra Kiskunfélegyházának, hogy ismét sikerült beírnia magát a hazai Futsal „történelemkönyvébe” ! Jó reklámja volt ez a NŐI FUTSALNAK! ( ELŐRE IS BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNUNK MINDEN NŐ ISMERŐSÜNKNEK! )

 

 

Vélemény, hozzászólás?