HÁTRÁNYBAN VAGYUNK A BRONZÉRT

A Jet-Sol Liga körmérkőzéses szakaszában az Astra mind a négyszer legyőzte a Dorogi Diófát. Igen ám, de azon a négy mérkőzésen egyszer sem játszott így a Dorog, mint most – és az Astra sem.

Szabados György csapata a bajnoki bronzéremért vívott párharc első mérkőzésén nem csak sokkal frissebb volt ellenfelénél, de szebben, tudatosabban is játszott, a tetejében pedig akarta is a győzelmet. Mindez, párosulva azzal, hogy Pinczi Anita, Nagy Ági, Fogl Kati és Benkő Mónika kiemelkedő teljesítményt nyújtott, biztos receptet jelentett a sikerre.

Az 1–0-s eredmény – a találkozó egyetlen gólját Pinczi Anita mértani pontosságú beadásából, Nagy Ági látványos mozdulattal fejelte a jobb alsó sarokba – tulajdonképpen nem tükrözi híven a játék képét: a Dorogi Diófa lényegesen nagyobb különbséggel is nyerhetett volna. Az Astra játékában nem volt benne a gól, még a szünet után sem, pedig akkor már Telek-Sümegi Évát is előre vezényelte Dombó János.

 

Folytatás egy hét múlva Dorogon, ember legyen a talpán aki megmondja, melyik csapat az esélyesebb. A ma látottak alapján a Diófa. És, ha a múlt héten, a Buzánszky Stadionban látott Astra megy ismét Dorogra?

 

Dénes András noifutball.com

Vélemény, hozzászólás?