HÉTVÉGI ELŐZETES

Ma Tatai Krisztinát faggattuk, hogy érzi magát itt az ASTRA HFC csapatánál, mik a távoli célok és mit gondol mire kell számítani a hazai pályán játszó 1.FC Femina ellen?
Mérkőzés a Jet-Sol Liga 8.fordulóján 2015.10.11(Vasárnap) 16.00 órakor kerül megrendezésre a Budai II. László stadionban.
• Nagyon jó érzem magam a csapatnál! Mindenki kedvesen fogadott, mind az edző, mind a csapattársak, ami mindig megkönnyíti egy új játékos beilleszkedését. 
Egy nagyon jó közösség van kialakulóban. Célunk természetesen a dobogóra jutás, a játékunk gyorsabbá tétele, vagyis az összeszokás a pályán.
• Mérkőzésről: A Femina ellen fogunk idegenben pályára lépni. Azt gondolom, hogy az előző heti fordulóban a Femina üzent nekünk, hogy nem szabad a bajnokságban korábban egymással lejátszott meccsünkből kiindulnunk. Biztos vagyok benne, hogy az első fordulóhoz képest fegyelmezettebb és harcosabb Femina lesz majd az ellenfelünk. Mi természetesen győzni szeretnénk, és ha megfelelően koncentráltak leszünk és oda figyelünk egymás kisegítésére úgy érzem elhozhatjuk a 3pontot.

Vélemény, hozzászólás?