u15
Hírek

Tíz ágra sütött a csepeli nap, avagy egy szeptemberi futballmatiné történései..3.rész

Az U15-ös korosztályunk több bajnokságban érdekelt, ez nagy terhet ró a felkészítő edzőkre. Szombaton a bázistól néhány háztömbnyire, a sok nagy csatát megélt Csepel SC sporttelepe látta vendégül a Szigetszentmiklós, a Dunaharaszti és Astra korosztályos csapatait keresztpályás bajnoki fordulóra. Múlt héten Szigetszentmiklóson szerepeltünk, ahol a Dunaharaszti csapata ismeretlen okból nem vett részt a küzdelmekben. Összegezve az eredményeket, a hazaiak mind a két ellenfelüknek 1-1 gól rúgtak, így 6 ponttal vezették a csoportot az egymással 0-0-s döntetlent elérő Csepel és Astra csapatai előtt. Ezután érkezett el a hétvégi torna…
Csapatunk izgatottan várta a fordulót, ahogy többen mondták, a szomszédban. Nem szabad elhallgatni azt sem, hogy csapatunkat igen szépszámú szurkoló kísérte el, akik nem csalódtak a látottakban, hiszen azonnal az első mérkőzésen megszerezte első győzelmét a Csepel Fc ellen egy formás támadásból szerzett távoli góllal. Következett a múlt heti legyőzőnk elleni visszavágó, a Szigetszentmiklós elleni rangadó, amelyen mind a két csapat győzelemre játszott, de a helyzetek kimaradtak, így maradt végeredménynek az igazságos 0-0. A harmadik meccs maga kuriózuma az volt, hogy eddig még nem mérkőztek meg egymással a csapatok, de a mérkőzés igazi pikantériáját azt adta, hogy csapatunk Dunaharasztiba van bejegyezve, és az NB1-es csapatunk vezetőedzője Dombó János évekig dolgozott mostani ellenfelünk csapatainál. A mérkőzés kiegyenlítetten indult, majd szinte a semmiből megszerezte a vezetést az ellenfél, melyre lányaink három percen belül válaszoltak. A hátralevő percek csapatunk fölényében teltek, az ellenfelet a kapufa is kisegítette, de nem változott az 1-1-es eredmény.
Összegezve a napot, Király Bianka csapata 1 győzelemmel és 2 döntetlennel zárta a küzdelmeket, fellépve az összesített tabella második helyére, amely csodálatos eredmény főleg annak tükrében, hogy játékosaink alig három hónapja űzik a sportágat. Nem véletlenül hangsúlyozta ezt edzőjük értékelésében, hogy nagyom büszke a lányaira, akik napról-napra fejlődnek és egyre több szép megoldást lát tőlük, valamint azt, hogy minden elismerése a lányoké.
Folytatás október elsején 13 órai kezdettel Dunaharasztiban, a Csónak utcai sporttelepen.

Szólj hozzá