…amíg a játékvezető le nem fújja.

14520616 860750950729213 7250089660864654651 n

U15-ös nagypályás csapatunk szombaton a Szent Mihály FC csapatának vendégeként lépett pályára Szegeden, a Felső Tisza-parti Stadionban. A mérkőzés számunkra nem indult jól, mert a lányok, ahogy szokták mondani: “kicsit az öltözőben ragadtak”. Kapusunk, Kordé Kíra bravúrjai kellettek ahhoz, hogy ellenfelünk ne tudja megszerezni a vezetést, sőt, ne tudjon “elhúzni” akár több góllal is. Negyed óra elteltével a lányok magukra találtak, olyannyira, hogy Kovács Zsófi révén sikerült megszerezni a vezetést, majd nem sokkal később Szirényi Vivien is beköszönt, hogy tudassa mindenkivel, ma sem szeretné rúgott gól nélkül elhagyni a pályát.

A második félidőre a biztos vezetés tudatában léptek pályára a lányok. Bár ne tették volna! Sajnos elhittük, hogy megnyertük a mérkőzést. A szegedi lányok azonban nem így gondolták, nem adták könnyen a három a pontot. A második félidő 38. percében sajnos egymás után kaptunk két gólt, ráadásul tíz perccel később meg is szerezte a vezetést a Tisza-parti csapat. Amit ezután csináltak a lányaink az előtt le a kalappal! Most a mi csapatunk nem akarta kiengedni a kezéből a három pontot, és új erőre kapva ismét Szirényi Vivi által vezetett akció végén -ugyan szegedi játékosról került a labda a hálóba- kiegyenlítettünk! Nem volt már sok idő hátra, a lányok minden erejüket összeszedve harcoltak, hogy meglegyen a győzelem. A mérkőzés utolsó percében Szirényi Vivi ismét betalált, és ezzel a góllal 4-3-ra sikerült megnyernünk a mérkőzést!
Azt mondják, ha “győzni akarsz, jobban kell akarnod a győzelmet az ellenfélnél”! A lányok jobban akartak, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, és a küzdelmes mérkőzésen bebizonyították azt is, hogy a végső sípszóig kell hajtani, hiszen a mérkőzés addig tart, amíg a játékvezető le nem fújja.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

 

Vélemény, hozzászólás?