Rózsaszín lett a haraszti égbolt

14527617 1398692626826606 1732958885 n 1

Dunaharaszti látta vendégül U15-ös csapatunkat a hétvégi keresztpályás fordulóban. Csapatunk a kezdő sípszó előtt az összetett második helyen állt, négy ponttal az eddigi éllovas Szigetszentmiklós gárdája mögött. Király Bianka együttese megerősítve Szennai Timivel és Léner Fannival, az U18-as keret játékosaival fantasztikus játéknapot produkált, hiszen mindhárom ellenfelüket legyőzve, kapott gól nélkül, hat rúgott góllal jelenleg az U15-ös tabella második helyén áll, csak egy pont hátránnyal a miklósiak mögött. A nap legeredményesebb játékosa Léner Fanni volt, aki 4 góljával jelenleg vezeti a csoportban a mesterlövészek listáját.
A folytatás nem ígérkezik könnyűnek, hiszen legközelebb november 5-én Szigetszentmiklós rendezi a következő fordulót, ahová szintén várjuk lelkes szurkolóinkat.

Király Bianka vezetőedző:
Összességében elégedett vagyok a csapattal, hisz mindhárom mérkőzést megnyertük, és gyönyörű megoldásokat láthattunk a pályán. Legközelebb azonban hamarabb kell felébrednünk, mert ránk nézve veszélyt jelenthet majd, ha álmosan kezdjük a mérkőzést. A harmadik mérkőzésen játszottak a legjobban a lányok, (igencsak közönségszórakoztató volt) ha így tudunk legközelebb minden mérkőzésen játszani, akkor szép eredményeket érhetünk el.

Köszönöm szépen a szurkolók buzdítását a csapat nevében!

 

U15 keresztpálya Duna „B” csoport

3. forduló

Astra HFC – Csepel FC 2-0

Szigetszentmiklós – Astra HFC 0-1

Astra HFC – Dunaharaszti MTK 3-0

A jegyzőkönyvek a mérkőzésekre kattintva érhetők el

 

Vélemény, hozzászólás?