Hérakleitoszi múlt…”Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba”…

14599905 1143300282405653 1382510137 o

Kellemes őszi, ideális futball-időben lépett pályára NB1-es csapatunk a Kóka KSK otthonában. Nem fűz mostanában sok kellemes emlék minket a kókai létesítményhez, hiszen itt az utolsó két mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk, mindezt tettük úgy, hogy a mérkőzés elején a hazaiak hamar vezetést szereztek ellenünk, és végig futottunk az eredmény után. Vasárnap is kísértett a múlt, lányaink belealudtak a mérkőzésbe, a hazaiak a 26.percben már harmadszor vették be Záhonyi Alexandra kapuját. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a gól előtt Horváth Luca súlyos sérülést szenvedett. Fogl Kati a 34.percben szépített, de így is 3-1-es hazai vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

A második félidőre csapatunk nagy lendülettel jött ki, helyzetünk volt, de ha a hazaiak kapusa nem tudott hárítani, akkor a kapufa kisegítette őt. Levegőben volt a szépítésünk, mikor egy hazai ellentámadásból a Kóka KSK növelte előnyét. Lányaink nem adták fel egy percre sem, Krascsenics Csilla szépített a 89.percben, de erre egy távoli lövéssel válaszoltak a hazaiak, akik így biztos 5-2 arányú győzelmet arattak.

 

Nehéz egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani, de Dombó János készségesen állt a rendelkezésünkre:

 

„Sajnos egy katasztrofális első harminc percet sikerült produkálnunk amelynek a következményeit a mérkőzés további folyamán is „cipeltünk” magunkkal. A második félidő első 10-15 percében még megcsillant a remény hiszen ziccert hibáztunk,kapufát rúgtunk és ekkor domináltunk is de ahogy ez lenni szokott az ellenfél újabb találatot ért el,mellyel gyakorlatilag is eldőlt végleg a mérkőzés. A Kókának gratulálunk megérdemelten győztek a mai napon!”

 

Horváth Lucának mielőbbi felépülést kívánunk!

 

Jövő vasárnap 18:00 h-tól lányaink az elmúlt két év bajnokához a Ferencvároshoz látogatnak a Törekvés Sporttelepre, a Bihari útra.

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthetőITT

 

 

Vélemény, hozzászólás?