Debrecenbe kéne menni

14485041 1261592680542041 5730266933724653217 n

Debrecenben játszani jó, mert jók a körülmények, sportszerű az ellenfél, sportszerűek a szurkolók, de Debrecenben játszani nehéz is, mert relatíve messze is van, azért a mérkőzés is nehéz, és a szurkolóink sem kísérik el nagy számban a csapatunkat.

Vegyes érzelmekkel, de annál nagyobb várakozással indultunk útnak szombat reggel a cívis városba, ahol a már ismert hangulat fogadott minket. A mérkőzésen szerencsére a mi elképzelésünk szerint zajlottak az események, hiszen Fogl Kati és Gál Timi dupláival a félidő felénél biztos előnyünk volt. Az első félidőben Fogl Kati megduplázta góljainak számát, és Horváth Hanna is eredményes volt, így 7-0 volt félidei állás a javunkra. A második félidő sem tartogatott sok izgalmat csapatunknak, lányaink a kínálkozó helyzeteket kihasználták, további hét gólt szerezve magabiztos győzelmet arattak. A második félidőben Szabó Bogi négyszer, Gál Timi kétszer volt eredményes, míg a tizennegyedik gólunk Görög Zsófi nevéhez fűződik. DEAC-Astra HFC 0-14.

Dombó János nyilatkozata a mérkőzés után:

„Egy végtelenül szimpatikus csapat otthonából sikerült meggyőző játékkal elhoznunk a három pontot, melyhez gratulálok a csapatomnak!”

A folytatás sem ígérkezik könnyűnek, hiszen csapatunk október 30-án 17:00 h kezdettel a Tolna Mözs vendégei lesznek Tolnán a Városi Sportcsarnokban.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

Fénykép forrása: A DEAC Facebook Oldala

Vélemény, hozzászólás?