Csepeli Csip-Csup Csodák

unnamed

Nem szokásunk csapat közeli titkokat kifecsegni, de egy-egy meccs előkészületében mindig többen vesznek részt, mindenki figyel az apró részletekre is. A FC Hatvan elleni hazai mérkőzésen is többen tevékenykedtek, a pályamunkástól az ügyvezetőig, mert megvolt a cél a három bajnoki pont. Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen Hatvanban döntetlenre végeztek a csapatok egymás ellen.

A mérkőzés 14. percében bizonyossá vált, hogy nem ismétlődik meg a hatvani 2-2, hiszen házi

gólkirályunk Szirényi Vivi már csapatunk harmadik gólját szerezte. Előtte Kovács Zsófi és Rakovszky Fanni zörgette meg a vendégek hálóját. A félidő végén elmondhattuk, hogy szomorúak lennénk, ha nem születne kétszámjegyű győzelem, lévén, már 9-0 volt az állás. Kapusunk Kordé Kíra nem lett komoly munkának kitéve, igaz ebben jelentős szerepe volt a Harsányi Szandi vezette védelemnek, de hosszú lenne mindenkit kiemelni, igaz, hogy nem érdemtelenül tennénk ezt meg. Király Bianka és Bircsák Gyula ezúttal is olyan lelkesen irányította Csapatát, mint anno a Csip-Csup csodákban Kalán néni Paprika bácsival az eseményeket. Szintén mesebeli hasonlóság az is, hogy mindennek jó végeredménye lett. A második félidőben lányaink elmondhatták magukról, hogy nekünk nyolc, azaz további nyolc szebbnél-szebb találattal örvendeztették meg a kilátogató nézőket. Egy kedves néző megállapította a mérkőzés lefújásakor, hogy tizenhét még gombócból is sok.

A 17-0- s végeredmény nagyon szép, melyhez gratulálunk, de ilyenkor kell a földön maradni és még keményebben edzeni!

A következő fordulóban a listavezető MTK Hungária FC lesz csapatunk ellenfele, szombaton 10:00h-kor a XIV. kerületi Sportcentrumban.

 

Király Bianka véleménye a mérkőzésről:

 

„Úgy gondolom teljesen megérdemelten nyertük meg ezt a mérkőzést, és joggal lehetek büszke a lányokra. Azt nem lehet mondani, hogy számítani lehetett erre az eredményre, hiszen az első mérkőzésen elég szoros eredmény született, azonban ez mutatja meg mennyit fejlődtünk a két hónap alatt. Csapatilag voltunk ma erősek, szívből gratulálok a lányoknak!”

 
A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

Vélemény, hozzászólás?