Döntetlen a rangadón

Ahogy egyre hűvösebb lesz, egyre több csapatunk vonul be a terembe. Ennek igazából nem az az oka, hogy a lányok fázósak lennének, sokkal inkább az, hogy egyre intenzívebben zajlik a futsal-szezon.

 

A Női NBI küzdelmében csapatunk ezúttal Tolnán lépett pályára, ahol rendszeresen szoros és izgalmas mérkőzést játszik. Idén sem volt ez másképp, főleg annak ismeretében, hogy a hazaiak amúgy sem gyenge kerete alaposan megerősödött erre a szezonra. Izgalmas mérkőzés volt ezúttal is, a csapatok felváltva vezettek, a végeredmény az igazságos 3-3 lett. Csapatunkból, Nagy Anett, Görög Zsófia és Tyukodi-Halászi Kinga vette be a tolnai kaput.

 

Dombó János ezúttal is értékelte a mérkőzést:

 

“Egy végtelenül taktikus mérkőzésen született véleményem szerint igazságos döntetlen. Nyerhettünk volna mi is, győzhetett volna a Tolna csapata is, de azt gondolom, hogy a lábunkban egy előző napi nagypályás meccsel, és még nem éppen a csúcsformánkban játszva is pontot tudtunk rabolni egy ilyen extraklasszis csapat otthonában. Megemelem a kalapom a csapatom előtt! Rengeteg tapasztalatot sikerült gyűjtenünk ezen a mérkőzésen melyeket biztos vagyok benne, hogy a későbbiek során sikeresen fogunk felhasználni a javunkra.”

 

Folytatás november 2-án (szerdán) Kiskunfélegyházán, 19:00 h-kor a Miskolci Vénusz NFSE csapatát fogadjuk.

 

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető ITT

 

Vélemény, hozzászólás?