Továbbjutás a Magyar Kupában!

15016247 1857524954477809 5943878713485149466 o

A tél közeledtét mi sem jelzi jobban annál, hogy egyre több futsal információval jelentkezünk.

Korosztályos csapatainknak még nem kezdődött el az idény, de NB1-es alakulatunknak már javában zajlik mind a két fronton a küzdelem.

 

A Magyar Kupában a Készenléti Rendőrség csapatával kerültek szembe lányaink. Ellenfelünk az előző körben a Nyíregyházát búcsúztatta, ami nem kis fegyvertény volt. A soroksári összecsapáson,  – bár a rendőr-lányok szereztek vezetést -, a mérkőzést a mieink nyerték 6-2 arányban a roppant szimpatikus ellenféllel szemben. A KRSE csapatát nagypályás játékosunk Dura Merci is erősítette. Merci a gólszerzők közé is bekerült. A mieinknél Görög Zsófi és Horváth Hanna 2-2, Balázs Eszti és Krascsenics Csilla 1-1 találatot jegyzett.

 

A bajnokságban lezajlott mérkőzésekre kártyanyelven azt mondanánk, hogy egy sima, egy fordított.

 

Először közvetlen a hosszú hétvége után lépett pályára Dombó János gárdája. Hazai pályán, Kiskunfélegyházán fogadtuk a roppant veszélyes DVTK-Vénusz csapatát, akivel mindig izgalmakban bővelkedő mérkőzéseket vívunk. Ezúttal sem kellett csalódniuk a csarnokba kilátogató nézőknek. A mieink már 3-1 aranyban is vezettek Görög Zsófi duplájával és Gál Timon találatával, de onnantól kezdve az együttesünk minden helyzetét elhibázta. Nem úgy, mint a vendékek , akik hatszor mattolták csapatunkat, megfordítva az eredményt, ami a végén 7-3 lett a javukra.

 

Rá egy szűk hétre, kedden ismét a soroksári csarnokba volt jelenése csapatunknak, ezúttal az Airenergy FC vendégeként szerepeltünk. Ellenfelünk vezetőgóljára válaszként -mondhatom már, hogy szokás szerint- Görög Zsófi duplával válaszolt, majd Godvár Kati is kétszer zörgette meg az ellenfél hálóját. Halászi Kinga, Balázs Eszti és Nagy Anett is felkerült a góllövők közé. Először lépett pályára csapatunkban Mészáros Dalma. A Győrből igazolt játékosunk kis szerencsével góllal mutatkozhatott volna be, de lövését a hazaiak mezőnyjátékosa parádés védéssel hárította, igaz kézzel. A játékos jutalmul piros lapot kapott, a büntetőt, Halászi Kinga értékesítette. A 7-3 arányban megnyert mérkőzés lehetett volna simább is, de ezúttal is sok helyzet maradt ki.

 

Vélemény, hozzászólás?